Szoftveres vagy hardveres hiba? (x8), részletek lent!
A telefonom touchscreen-jével van a baj. Itt egy kép:
A probléma: ha a zöld részekre tapizok akkor is a piros részen érzékeli.. :/ néha működik néha ezt a hibajelenséget tapasztalom, valamint azt, hogy rá se kell tennem az ujjam a kijelzőre de máris érzékeli pedig az ujjam még csak a levegőben van.
Kérdésem: ez javítható-e valamilyen szoftveres úton? (sajnos már főzött kernelt raktam rá és más romot de nem javult), vagy ez egyszerűen hardver hiba?
Az elsőnek: köszi a tippet viszont annyit fűznék hozzá, hogy egyszer ráraktam a gyári romot meg mindent (gondolom ez is azt csinálja) 20 perc folyamatos használat alatt nem jelentkezett a probléma de utána ráraktam a főzött romot rögtön viszont főzött rom esetén 20 perc után újra ilyen lett a teló.
Második: milyen android van rajta? gyári? főzött kernel? főzött rom? <amúgy gyanítom hogy ez hardveres vagy esetleg gyári hiba.. ://
sony pc compamionnal állítsd vissza gyári rendszerre a telót. Ha akkor is csinálja akkor hardverhiba.
Kérdésem h milyen romot és kernelt használsz? (egyes romok csak a saját kerneljük alatt futnak rendesen, vagy lehet a gyári kernelhez is fel kell tenni vmi kiegészítést, ezt általában írják a rom xda-s oldalán.
kernel: nAa 11
ROM : GingerCM
android: 2.3.7
Update: ma a vonaton telefonáltam elég sokat >> felmelegedett a teló és utána használható volt az érintőpanel.. :D majd miután elgyalogoltam az albérletemhez meg metróztam meg ilyesmi addig lehűlt és amikor felértem az abliba már megint használhatatlan volt :D
lehetséges hogy melegednie kell? személy szerint amúgy valószínűtlennek tartom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!