Mennyit érhet ez a telefon? (info lent)
Figyelt kérdés
van egy ilyen telefonom "Nokia 9000" és nem találok sehol semmit róla hogy mennyit érhet
kép:
2012. nov. 9. 23:14
1/13 anonim válasza:
semmenyit. még színes kijelzője sincs ,se polifólia,se kamera,se MMS ,még rezegni se rezeg. nem adnék érte még egy ezrest sem.még a régi nokia 3210-esnél is ratyibb [link]
2/13 anonim válasza:
telefongyűjtőknek jól jöhet. hardveraprón meghírdeted így, hogy gyűjtőknek, és nem írsz ki árat.
3/13 anonim válasza:
5000 ft-ot adnèk érte. 14 éves telefon...
4/13 A kérdező kommentje:
Értem,
2012. nov. 9. 23:41
5/13 A kérdező kommentje:
szerintem a gyüjtők azért fizetnének érte csak az a baj nincs töltöje
2012. nov. 9. 23:42
6/13 anonim válasza:
gondolom ez a vastagabb féle szabványos kerek nokia töltőcsatija van. olyan töltő még nekem is van a fiókba, de igazából az a legkevesebb beszerezni.
7/13 A kérdező kommentje:
hát én még nem láttam ilyen töltőt
2012. nov. 10. 00:45
8/13 anonim válasza:
Legjobb telefon. A kerdes, hogy vajon az aksija hogy birja.
olyan 10 korul szoktak menni, ha van, aki megveszi. az 5k jo ar erte. Sajnos, hiaba csucsmobil (volt valaha) mar nincs erteke.
9/13 A kérdező kommentje:
régebben láttam eggyet a vaterán 120 ezerért
2012. nov. 10. 22:36
10/13 anonim válasza:
Az nagyon regebben lehetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!