DannyCortez kérdése:
Sony Xperia P - Hiba az USB csatlakozásnál (MTP Device) Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vettem egy új telefont(Sony xperia P) akarom csatlakoztatni a számítógépemhez, kiírja hogy szeretne telepíteni egy MTP Device nevű akármit, de nem telepítti. Várok 5 percet írja hogy telepítés folyamatban, majd megszakad és nem észleli a számítógép a telefonomat. Segítsetek légyszives...2012. nov. 9. 07:21
1/9 anonim válasza:
Sony Pc companion program fent van a gépeden?
Tipp: Nem MTP, hanem MSC módra kellene állítanod a telefonod a beállításoknál, ha a számítógépre dugod a telefonod.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen fent van... ÉS hogy tudom átállítani MTP ről ?
2012. nov. 9. 14:57
3/9 sZeReNcS válasza:
Nekem is ugyanez a gondom, azzal a kivétellel hogy a pc companion se tudja csatlakoztatni ezt a sz*rt.
4/9 anonim válasza:
én csak csatlakoztatom a géphez és belemegyek a beállitásokba ott az alkalmazásokba ott a fejlesztésben és bekapcsolom az usb hibakeresést és ennyi
5/9 Gabbo9 válasza:
Ezt a progit próbáljátok:
Wondershare MobileGo for Android
6/9 Nelli86 válasza:
Gabbo9
Köszi a tanácsot, nekem is ugyanez a problémám volt, és ez a program azonnal csatlakozott! Most már megy. Még egyszer köszönöm.
7/9 anonim válasza:
Windows media player-t kell frissíteni és jó lesz. :)
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!