Xperia S telefonhoz ki mennyiért jutott hozzá T Mobile előzetéssel?
Figyelt kérdés
erre is kérnek olyan nagy előlegeket mint pl az Iphone 4-re?
kedden érdeklődtem és aztmondta a pali hogy a kezdőrészlet (20e) + 10e előleg, ha nincs náluk tartozásom.
2012. nov. 8. 20:56
21/32 anonim válasza:
Hagyd rá, 19, ez egy debill. Nem fogja fel :-)
22/32 A kérdező kommentje:
debill? nem debil?
2012. nov. 8. 22:56
24/32 anonim válasza:
Alúról a negyediket nézd! Nincs előfizetés internetcsomagra, így 22.420 ft-ba kerül a kezdés, és egy évig kell 6380-at fizetned havonta és 2 év hűséget vállalnod. Kérdésedre válaszolva és ezen a módon jutottam hozzá. Igazából változhat a kezdőösszeg sok mindentől, viszont azt ott mondják meg.
25/32 anonim válasza:
19 vagyok..sajnálom ha vaksi vagy akkor vegyél szemüveget vagy mit tudom én..
26/32 A kérdező kommentje:
19... sztem az IQ-d is ennyi kb, ahogy az előtted lévő írta, az előleg mértékét ott mondják meg.. bohóc
2012. nov. 10. 00:55
27/32 anonim válasza:
mekkora majmok vagytok..oda van írva mennyit kell fizetni kezdőrészletnek de ha hülye vagy akkor az is maradsz..
28/32 A kérdező kommentje:
fúúú te majom én az előleget kérdem teeeeeeeeeeeeee, amit a kezdőrészletre kell fizetni ti kibeba..ott .urva gyógyós .aszkalapok
2012. nov. 10. 22:32
29/32 A kérdező kommentje:
mivan nem tudod mi az az előleg ? egyikőtök se tudja, aztán engem hülyéztek? gyökerek
2012. nov. 10. 22:33
30/32 A kérdező kommentje:
új előfzetésnél nem csak a kezdőrészletet kell fizetni ti idióták, ilyen telefonnál előleget is kell fizetni!
2012. nov. 10. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!