Sony Ericsson K550i, vagy W350i?
Figyelt kérdés
Melyik miben jobb?Milyen képeket csinál?Szépet?2009. aug. 13. 07:04
1/3 anonim válasza:
A K550i cyber-shot mobil tehát ez jobb képeket csinál, 2.0 mp-es kamerája van, a W350i walkman mobil, zenelejátszásra van kitalálva és csak 1.0 mp-es kamerája van.
2/3 anonim válasza:
Nekem k550i-m van, tökéletes telefon szerintem.
Egész szép képeket csinál, van rajta vaku is (van rajta 'fény' opció is, ami sötétben nekem eddig mindig segített :D).
Zenét is rendesen lejátszik, szóval zenét is tudsz rajta hallgatni.
Továbbá, ami szerintem az egyik legfontosabb, 8gb-ig bővíthető.
Én pont tavaly ilyenkor vettem, akkor ez volt a legjobb telefon ár/érték arányban.
Szóval részemről: k550i > w350i
3/3 anonim válasza:
K550I az sokkal jobb. Zene hallgatás azon is jó, mert szerintem abban is van Mega Bass funkció...Nekem K750-em van...Mégis ugyanazt tudja mint egy Walkman mobil...Előzőleg W200-am volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!