Sony Xperia P vagy Samsung Galaxy S II?
Figyelt kérdés
melyiken futnak jobban a játékok?2012. nov. 7. 21:30
2/7 anonim válasza:
természetesen samsung. a sony csak rossz telefonokat gyárt.
3/7 anonim válasza:
Mint telefon, a Sony jobb. Ha játékgép kell akkor Samsung. De akkor mér nem játékgépet veszel?
4/7 anonim válasza:
A mostani Sonyk sokkal jobbak, mint az Ericssonnal. Persze, ezt csak az tudja biztosan, akinek új Sony van a kezében. Én személy szerint nem csípem a Samsungot, elég megbízhatatlannak tartom, de a játékokra jó, ahogy az előző hozzászóló is mondta. Ha telefont akarsz, akkor P.
5/7 anonim válasza:
Az s2 árából kijön az xperia s, és az sokkal jobb telefon mind a kettőnél, és csak úgy mellékelten szólok, hogy a sony sokkal jobb telefonokat gyárt minden kategóriában, mint az imádott samsungod. ( ez a 15%-ban haszmosnak szólt)
7/7 anonim válasza:
Első vagyok....Nem értem, hogy miért kell lepontozni... az volt a kérdés hogy melyiken futnak jobban a JÁTÉKOK!
És erre a válasz egyértelműen az, hogy SII(ha tetszik, ha nem---ez tény!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!