Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Sony Tipo, szerintetek?

A Sony Tipo, szerintetek?

Figyelt kérdés

Azt szeretnék venni, és érdekelne a véleményetek:) Mennyire törékeny, gyorsaság:) Tapasztalataitok alapján légyszi mondjátok el erőségeit és gyengeségeit:)

Köszönöm, 16 L

2012. nov. 7. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Gyengesége esetleg a kamera, de amúgy jó.

viszont a tavalyi modellek jobbak.

Xperia mini/mini pro, sony live.

2012. nov. 7. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:

A tavalyi modellek jobbak, mert egy kicsit drágábbak is.:)

Vedd meg nyugodtan, a legjobb a kategóriájában.

2012. nov. 7. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az a harmincötezer-negyvenezer nem éri meg ezért a telefonért. Nem nagy a tárhelye, gyenge a kamerája. Egyetlen jó dolog benne, hogy érintőkijelzős és hogy Sony. A képernyője sem nagy. Egy régebbi samsunghoz ér fel körülbelül.
2012. nov. 7. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Milyen samsung van, ami felér vele és ugyan ennyibe kerül?

Mert 35000-ért én nem találtam a tipo-nál jobb telefont.

Mellesleg a 2,9 gb bővíthető memóriája mióta kevés.

Kérdezőnek: Mindenképp a tipo-t vedd, vagy egy kicsit többért az xperia mini pro-t, az utolsóra meg ne hallgass!

2012. nov. 9. 13:08
 5/6 anonim válasza:
Tipo szerintem nagyon jó, olyat kaptam és szuper. Gyengesége talán hogy néha lassú, de csak ha sokmindent nyomsz gyorsan egymás után. 14/L
2012. nov. 14. 17:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kedves utolsó válaszoló, és ejtetted már el?:P Törékenynek tartod-e?:)
2012. nov. 14. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!