Alcatel OT-995 milyen telefon? Ott állok hogy venni készülök de nem szeretném megbánni! Szerintetek?
Figyelt kérdés
:)2012. nov. 6. 16:47
1/9 anonim válasza:
szia én is gondoltam rá h ilyen telót veszek amúgy szerintem naon jó csak elvileg nem csinál túl szép képet! :) de ha ez nálad nem egy főbb elvárás szerintem vedd meg!!
2/9 A kérdező kommentje:
hát ez nálam picikét hátrány:(:SSSS
2012. nov. 6. 16:56
3/9 A kérdező kommentje:
gyengébb képeket készít mint pl egy galaxy mini?:)
2012. nov. 6. 16:58
4/9 anonim válasza:
Nekem az van, nem fényképezésre használom, ezért nem zavar.
Szerintem csúnya képeket készít, én nem szívesen nézném a vele készült képeket.
Minden másban kiváló, az árához képest.
5/9 A kérdező kommentje:
ahha értem:)
nekem fontos lenne a fényképező...nemtudom elhinni hogy olyan rossz lenne:/// pedig 5megapixel :S
2012. nov. 6. 17:28
6/9 anonim válasza:
alcatel, zte, huawei----ez a 3 legrosszabb gyártó.
7/9 anonim válasza:
Attól, mert valami 5megapixeles, nem biztos, hogy jó képet csinál. A kép minősége nem ettől függ.
8/9 anonim válasza:
Nem rossz az Alcatel gyártó, és ez a modell tökéletesen megéri, egyetlen gyári hibája, hogy a bevilágítás látszik oldalt, ha olyan szögből nézzük, azon kívül bármilyen hiba, ugyanakkora eséllyel megtalálható bármelyik készülékben.
Minden tekintetben jó készülék.
9/9 anonim válasza:
Teljesen rendben van a teló, a fényképezője tényleg szánalmas, de ezt leszámítva minden ok nálam. ICS-el tökéletesen fut :). Én egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem, de ha most választhatnék inkább a ZTE Grand X IN-t venném :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!