Sony Xperia típusokat mondanátok kb.60. 000 - 62. 000 ft-ig?!
Némileg az újabb típusokra gondolok, ami még belefér ebbe az összegbe.
Mint pl.: Sony Xperia U, Sony Xperia Sola
Kártyafüggetlen készülékben gondolkodnék.
Aki esetleg tud, írjon hozzá véleményt is, esetleg saját tapasztalatot is. (Ajánlja-e stb.)
És még egy kérdés, ami mellékesen idekapcsolódik:
Bár a Sony Xperia P picit drágább, de mi a vélemény, mik a tapasztalatok?!
A válaszokat köszi előre is!
Xperia u, sola, go.
Ezek közül nekem az xperia u ven, és imádom, nagyon jó, de a sola is jó telefon, a go-t meg akkor vedd, ha kell a strapatelefon.
A p meg akkor éri meg, ha szükséged van a jó anyaghasználatra, különben akkor már érdemesebb egy kicsit többért beruházni egy xperia s-re, mert az lébyegesen jobb.
Köszi a választ :)
Az Xperia U-ról annyit kérdeznék, hogy nem túl vastag? Én még csak képeket nézegettem róla, élőben nem láttam, de a képek alapján elég vaskosnak tűnik az oldal szélessége..
Egy nőnek lenne ajándékba, és minél finomabbat szeretnék választani.. :)
Nekem P-m van és zseniális telefon. Gyors, megbízható, strapabíró és nagyon sok az a 13 GB, amit nyújtani tud. Az Al váz miatt kellemes az érintése és nincs gond sem az interneteléréssel(akár wifi, akár rendes net), sem pedig az érintőkijelzővel. A White Magic pedig hasznosabb, mint gondolná. A kijelzője gyönyörűen játszik le mindent, mintha ott lennék. Én könyvet is olvasok rajta és azt is szépen jeleníti meg.
Ha választanom kéne ennyiért U-t vennék. Fiatalos, könnyed és bár nem bővíthető, az a 5 GB is viszonylag sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!