Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudom meg, hogy mit...

Honnan tudom meg, hogy mit kapok a telefonom mellé? Fülhallgató, stb.

Figyelt kérdés
sony ericsson telefont veszek a közeljövőben
2009. aug. 12. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Általában a S.E. hoz kapsz telefont töltőt fülhallgatót, ha valami extra telefont akkor talán mást is (bluetooth stb. ) meg kell nézni neten, google-be az adatoknál, a tartozékokat
2009. aug. 12. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Töltő és fülhallgató alap tartozék, minden telefonhoz jár. Ha használt telefont veszel, akkor legtöbbször csak töltő van hozzá.
2009. aug. 12. 13:40
 3/7 anonim válasza:
még ilyen gagyi 0 Ft-os telóhoz,ami a szerződés miatt 0 Ft,is adnak fülhallgatót???
2009. aug. 12. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim szerint a Sony Ericsson a legjobb telo. Nekem több telóm volt sonyba és megéri abba alap tartozé a 20.000 forintos telokig: töltö, 256MB M2 kártya, adatkábel, fülhallgató,

20.000-40.000forintos telokig: töltő, 2GB M2, adatkábel, Mega Bass fülhallgató, és a W910hez kapol BlueTooth-t.

40.000forinttól felfelé:

töltő, adatkábel, 4GB M2, 3db kijelző fólia, mega bass fülhallgató.

ezek a tapasztalataim.. ha seítséget kérsz van msn címem: folditomi4487@msn.com

Telefonos boltban dolgozok szóval kicsit értek ha kell segítség vegyél fel:)

2009. aug. 12. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:
0 ft-os telefonhoz is jár a töltő és a fülhallgató. Egyébként nem azért 0 ft, mert gagyi, hanem a mobilos cég így akar még több előfizetőt szerezni. Két éve pazar (50 ezer ft értékű NOKIA) telót adtak 90 Ft-ért. 2 éves előfizetéssel.
2009. aug. 12. 17:08
 6/7 anonim válasza:

az jó, köszi, esetleg tudtok valamit a vodafonos telefonokról?konkrétan az 533asról és a 331esről????Jók?csak telefonálásra, meg smsre kéne, ha van benne bluetooth vagy USB akkor az már szuper!

ja és bocsi, hogy itt kérdezek!

2009. aug. 12. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Én tavaly vettem a vodánál egy se w910i-t 0ft-ért és csak 2 külső hangszórót nem adtak hozzá, minden mást, 1 gigás mem kártya + olvasó, adatkábel + telepítő cd, fülhallgató és töltő!! Asszem ennyi
2009. aug. 15. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!