Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Erre gondolom nincs garancia,...

Erre gondolom nincs garancia, meg se próbáljam bevinni a telefonomat a telenorba?

Figyelt kérdés

teát főztem,közbe csörgött a telefonom,és véletlenül bele ejtettem a fazék teába a telót.....rögtön kivettem én hülye,belenyúltam a forró fazékba,de az mindegy.Szétszedtem amennyire tudtam,kitöröltem,de igy se nagyon jött ki a tea.Működni működik(eddig),kivéve ez nem,hogy ha hivok valakit,nem csörög ki,nem hallom ha beszélnek,ugyanigy van ha engem hivnak.Hivja,de nem hallok semmit,csak ha megnyomom a kihangositó gombot.Van egy kis ikon,ami nem tűnik el,bármit csinálok,tuti az a ludas,ez a fülhallgató féleség,ezt mutatja.Az a kihangositás szerintem,de ha rámegyek,akkor kihangositja,ha kikapcsolom,akkor ugye semmit nem hallok....

Na mindegy,azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek bevigyem a telenorba a szervizbe,vagy szóba sem állnak velem?Vagy pénzért csinálják meg?2éves előfizuval vettem,még 1éves sincs,sose volt semmi baja.

2012. nov. 5. 11:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos nem éri meg javíttatni.
2012. nov. 5. 13:32
 12/19 anonim ***** válasza:

A mézes-citromos-akármilyen tea miatt lassan kukázhatod is az egészet.A hangszórónak perec, az új modul minimum 4-5 ezer forint, de több is lehet, ha már nyilván nem egy olcsó telóról van szó.Továbbá, lassan az alaplapnak is búcsút lehet mondani, a tea a citrom miatt savas, nem csak ázott a telefon, hanem ha bekerült a belső részekre, akkor az oxidáció mellett elkezdte megmarni az alaplapot.Pucolás nem sokat ér már neki, ha sikerül is kitisztítani, ideig-óráig menni fog, majd egyszer csak valami más száll el benne.Solution-> alaplap csere...persze ez is telefon típustól-ártól-mérettől-stb-től függően lehet 20-30-40 ezer forint is munkadíjat nem is számítva.A hangszóróhoz közel van a kijelző flexkábele, ha azt is megeszi a citromsav, mondanom sem kell, új kijelzőt is vehetsz bele, ez is méretől-stb-től függően akár 20 ezer is lehet.+ munkadíj ugyebár.

Szvsz, javíttatni sem nagyon éri meg, mert ha tényleg elszáll a kijelző, meg az alaplap később, annak az árából és a szervizdíjból simán vehetsz egy új telefont...

2012. nov. 5. 13:39
 13/19 A kérdező kommentje:
köszi a részletes felvilágositást mindenkinek!:) Akkor nem is bajlódok vele,nem viszem el sehova.Akko még mentem ami menthető a telefonon,tel.számok,képek,amik nem a kártyán vannak.
2012. nov. 5. 13:44
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát, amúgy a T-nél ki lehet takaríttatni valami féle megoldással, most nem jut eszembe a neve. Nem tudom, hogy más szolgáltatónál van-e ilyen. De kár volt bekapcsolni.

Pénzért megcsinálnák, de sajnos akkor nem nagyon éri meg.

2012. nov. 5. 15:27
 15/19 A kérdező kommentje:

szerencsére újraéledt a telefonom :) Imádom...hiába nem 1 iphone,ilyenkor mégis mindig kiderül hogy nem mindig a legdrágább a legjobb.

Pár napig úgy hagytam,mivel gondoltam már úgy sem lesz jó,aztán mégis bekapcsoltam,telefonszámokat akartam kiirni belőle,és működik azóta,a hangszóró is teljesen jó,pedig az sem működött,tudok vele ugyanúgy telefonálni,minden.Ennek már 3hete majdnem.Remélem igy is marad.

2012. nov. 26. 10:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Örülök:)
2012. nov. 26. 11:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyelőre mi is veled örülünk kérdező.Egyelőre.Ugyanis a beázott telefonok csak idei-óráig bírják.Van, hogy hónapokig, hetekig, pár napig, de előbb-utóbb mind felmondja a szolgálatot.
2012. nov. 26. 11:56
 18/19 A kérdező kommentje:

köszi :) Nem baj,lehet ő lesz a kivétel ;)

De nembaj,birja ameddig birja,a lényeg,még működik :)

2012. nov. 26. 12:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Örülök a sikernek. Hát igen, egy telefon minél drágább, annál sérülékenyebb. Reméljük bírni fogja sokáig.
2012. nov. 26. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!