Szegeden csinálnak olyat, hogy sima simet levágnak micro simre?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 10:05
11/21 A kérdező kommentje:
ok, de milyen boltban? nokia, vagy sima mobil bolt?
2012. nov. 5. 11:00
12/21 A kérdező kommentje:
egyébként az tényleg igaz, amit a válaszoló ír, hogy a kínából hozott cuccok filléres dolgok. Én is gondolkodtam már rajta, hogy vajon miért éri meg nekik? A válasz sztem az, hogy sokat csinálnak, és olcsó az előállítás, és az eladás is. Pl. egy itthon is kapható mobil hátlap 3000Ft körül van (márka függő milyenre kell) ott meg sokkal olcsóbb
2012. nov. 5. 11:02
13/21 A kérdező kommentje:
most néztem ebay-en a micro sim vágó 341Ft!!! míg itthon olyan 3000Ft, plusz a posta!! csak az a baj téynleg, h várni kell rá, és nekem már most kellene a micro sim
2012. nov. 5. 11:04
14/21 anonim válasza:
Ezexerint megéri, én mindent onnan veszek :)
Valami kicsi, de normális telefonos boltot keress. Ahol javítanak vagy kereskednek. Szinte mindegyiknél találsz ilyen cuccot.
15/21 anonim válasza:
Én bementem az üzletbe és ingyen adtak egy másik simet, nem kell vagdosni, nem egy nagy kaland.
16/21 A kérdező kommentje:
milyen üzletbe mentél be micro simért, ahol ingyen adtak??? mert a vodánál 7000Ft.-ot kérnek érte!
2012. nov. 5. 11:38
17/21 anonim válasza:
Nekem Árkádban a -1 emeleten a GSM boltban ingyen megcsinálták!
18/21 A kérdező kommentje:
bementem a tescoba, és nekem is ingyen megcsinálták a soron a telefonos boltba!:)
2012. nov. 5. 15:39
20/21 A kérdező kommentje:
hihetetlen, hogy EZÉÉÉÉÉÉRT vodafon 7000- azaz hétezer Forintot elkér!!!!szégyen!!
2012. nov. 5. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!