Szeretnék venni egy S3-at Mozaik-M díjcsomagra. A kérdés lényegében az lenne hogy szerintetek mennyi lenne a mobilelőleg? 15e- kezdőrészletet ír. A melóhelyet meg a bejelentést nézik?
Ha meglévő előfizetéses ügyfél vagy és arany vagy platina kártyás: 14991Ft kezdőrészlet+havi 8600Ft+7750Ft 1 évig
Mobilelőleg NINCS!
Ha meglévő ügyfél vagy, de nincs arany vagy platinaszintű kedvezményre jogosultságod: Ugyanaz, mint az előzőnél, de a mobilelőleg 30ezer.
Meglévő ügyfél My T-mobile-ba bejelentkezve rendeljen!!!
Ha új ügyfél vagy akkor: kezdőrészlet: 24291Ft+havi 8600Ft+1 évig 6975Ft, mobilelőleg 30ezer.
Helyesbítenék, mert rosszul tudtam.
Hivatalosan úgy van hogy a mobilelőleg MINIMUM 10ezer, de a telefonos egyeztetésnél ezt pontosan elmondják.
Az jó mert én a honlapon minimum 20e-t olvastam :D
ezenkívül a "telefonos egyeztetés" alatt mi értesz?
Az akkor van ha megrendeltem online?illetve akkor e telefonos egyeztetés alkalmával mit/miket kérdeznek? itt kellene megadnom az adataimat meg az egyéb dolgokat?
Sajnos új előfizető szeretnék lenni eddig vodás- feltöltős voltam/vagyok
A rendelés után felhívnak, h te rendelted-e stb, és akkor megmondják, hogy mennyi lesz a mobilelőleg.
Rád ez vonatkozik:
Ha új ügyfél vagy akkor: kezdőrészlet: 24291Ft+havi 8600Ft+1 évig 6975Ft, mobilelőleg 20-50ezer.
De a 1430-on is kérhetsz segítséget és ott akár le is adhatod a rendelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!