Kisvuk29 kérdése:
Hogy multizhatunk Minecraft pocketban wifi nélkül?
Figyelt kérdés
Barátomnak nincs wifije,de van mobilnetje.Mind két telefon rootolt ha ez számít.Szeretnék multiban neten játszani.Megoldható?2012. nov. 4. 09:48
1/6 anonim válasza:
Milyen telefonja van hogy nincs wifije?
Nem tudom, hogy ez hogy mukodik, de szerintem nem.
Mellesleg az eredeti app van meg nektek? Az melyik verzio (1.4.1 ilyesmi)?
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem mini prom neki meg Live With Walkman-je van.És Routere nincs.Amúgy az app 0.4.0.És valamit láttam a neten,de az nem magán szerver volt hanem nyilvános.
2012. nov. 4. 12:46
3/6 ST15i válasza:
akkor tudtok multizni, hogy ha mindketten ugyanarra a hálozatra vagytok felcsatlakozva wifin,
vagyis ha van routered akkor mindketten csatlakozzatok fel. aztán mehet a game..
4/6 A kérdező kommentje:
De úgy akartuk,hogy én itthon ő meg otthon 3G.A wifiset használtuk már,de nem tud mindig itt lenni ott meg jól el szoktunk szórakozni.Valahol olvastam,hogy lehet rá megoldás,de az nem saját szerver hanem valakié a neten.
2012. nov. 4. 20:17
5/6 anonim válasza:
Szerver a pocket edition-ban csak úgy lehetséges, hogy mindketten wifiről vagytok.
Ha akarod, be tudok linkelni egy útmutatót a szerver készítéséhez, de előre szólok, nem akkora nagy cucc a multi....
Szerintem a hagyományos mód a legegyszerűbb, vagyis haverod átmegy hozzád, és ugyanazon a wifin játsszotok...
6/6 A kérdező kommentje:
Még kezdő angolos vagyok,de egy ilyet találtam.Nem tudom pontosan mi ez. :( [link]
2012. nov. 5. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!