Okos telefont vagy Tablet gépet érdemes vennem?
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Androidos készüléket, de nem tudom eldönteni melyik érné meg jobban!
35.000 Forintom van rá!
35 ezer nem valami sok, ezért csak alsókategóriás készüléket kapsz (szívem szerint azt mondnám, ennyiért egyiket se vegyél)
Mire kell?
Telefon előny - telefonálhatsz vele, kis méret ezért mindig nálad lehet, mobilinternet lehetőség.
Tablet előny - nagy méretű kijelző, ezért böngészésre jobb, talán erősebb hardver (a hasonló árú telefonokhoz viszonyítva)
Tablet hátrány - az olcsóbb készülékek csak wifi kapcsolatra képesek (igaz USB stick-el mobilnet is lehetséges)
Telefont, tabletet vehetsz szolgáltatóknál is, elöfizetéssel kedvező áron.
Ha függetlenül szeretnéd, akkor ugyanazért a pénzért jobb tabletet kapsz (de az internet nélkül a tabletet nem sokra tudod használni, ezért vagy USB stick+mobilnet kell, vagy otthon egy wifi router, de ez helyhez kötött, és csak otthon és az esetlegesen talált free wifi esetén tudod használni)
Tehát még egyszer, mire szeretnéd használni?
Ennyiért kapsz egy 3-3.2"-es telefont, ami használhatatlanul kicsi, még ha hardveresen nem is olyan rossz (valamilyen jó Sony-t ennyiért már lehet kapni), míg ezért kapsz egy 7"-es tabletet, amin jobb netezni/játszani.
Wayteq tabletek ennyiért vannak is, amik elég jók minden szempontból. Nem egy Nexus 7 vagy 10, de nem is kerül annyiba.
Én Netezni szeretnék rajta...
esetleg Filmet nézni.
A net kapcsoalt nem gond mert van ithon Router.. :D
#7 szövegértés nulla!
ezt irtam:
"mobilnet kell, VAGY otthon egy wifi router"
A wifi router = helyhez kötött!
A mobil hotspot (amit te említesz) = mobilinternet elöfizetés kell (csak ezt wifin adja tovább)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!