Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítség! A Sony Xperia Tipo...

Sleepmonster kérdése:

Segítség! A Sony Xperia Tipo milyen headset-et ismer fel? Olvass lejjebb!

Figyelt kérdés

Vásároltam egy Tipo-t. Headset-et nem ad a gyártó hozzá. Gondoltam mindegy, van itthon kallódóban dzsekdugós fülesem. A meglepetés akkor ért, mikor kiírja a "kis okos": az eszköz nem kompatibilis. A "Live Ware" is frissítve lett rajta, hátha az hiányzik neki, de ez sem segített. Ja, és próbáltam hozzá iPhone fülest is. Azt se ismerte fel.

Nos érdeklődnék - ha valaki megtudná mondani -, hogy milyen headset jó hozzá, vagy hogyan tudom kompatibilissé tenni a meglévővel vagy esetleg ez a készülék széria hibája? Igazából addig nem merek venni Ericsson fülhallgatót se, mert lehet hogy azt sem ismeri fel. A válaszokat előre is köszönöm!

2012. nov. 1. 20:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

De én meg baszhatom, mivel netshopból rendeltem, őket meg nem érem el se e-mail-ben sem telón, pedig lenne pár szívhez szóló mondandóm feléjük, amúgy erről van szó: [link]

Xperia Tipo-hoz is jó (ezt írják), de egy nagy átverés!

De ha sikerül elérnem őket, akkor vagy acserét kérem vagy adják vissza a pénzem, legvégsőbb esetben szólok a Fogyasztóvédelemnek.

2013. jan. 9. 12:59
 12/27 anonim válasza:
igen, ez baromi idegesítő, hogy még pontos információt sem tudnak adni a Sony-nál. mert gyanútlanul berendeled, aztán mégsem jó. Szerintem a Sony-t hívd fel, és nekik mond el hogy jártál, és hogy kéred vissza a pénzed. 061/880-4747
2013. jan. 9. 13:08
 13/27 anonim ***** válasza:
Mennyi a hívás díja?
2013. jan. 9. 16:21
 14/27 anonim ***** válasza:
Az akku tokosoknál egész nap üzenetrögzítő van, lehetséges, semmilyen formában nem tudom elérni őket...
2013. jan. 9. 16:22
 15/27 Dreamer_hu válasza:

"itt már ketten mondtuk, hogy a 650 nem jó. ki is kell próbálni őket, mert hiába mondja ezt a sony, nem jó."

Én meg azt mondom, hogy meg kellene tanulni olvasni ugyanis az MH5650 nem egyenlő az MH650C(!!!!!!!!!!!)-vel!

2013. jan. 31. 11:44
 16/27 anonim válasza:
650C-t vettem, és az nem volt jó. Nem tudtam hogy van sima 650 is, ezért nem írtam ki a C betűt, de a 650-cre gondoltam.
2013. jan. 31. 21:30
 17/27 anonim válasza:

Szerintetek ez jó hozzá?

[link]

A t mobil azt írja jó hozzá.

2013. febr. 4. 21:19
 18/27 anonim válasza:
ha MH410C akkor ha minden igaz, igen. De ez lehet hogy sima 410? Lehet van sima 410 is? Nehogy úgy járj mint a 650-el történt. Aztán meg inkább próbáld meg úgy megvenni, hogy vissza tudd cserélni ha nem.
2013. febr. 4. 21:28
 19/27 anonim ***** válasza:

Most beszéltem Sony ügyfélszolgálattal.

MH410c

MH650c

WH50c

MH1c

Ezeket fogadja el a telo.Vett már valaki,hogy ezek kb mennyibe kerülnek?

2013. febr. 7. 14:24
 20/27 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Megerősítem, hogy az MH750 jól működik a Tipoval. A hétvégén vettem egy akciós csomagot, amiben a Tipo (pontosabban: Tipo Dual, ST21i2) mellé egy 4 GB-os SD-kártyát és egy MH750-es headset-et is pakoltak. Egyébként nincs rajta fehér csíkozás...

Üdv.: Listv

2013. febr. 7. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!