Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia S VS. Samsung galaxy S2?

Xperia S VS. Samsung galaxy S2?

Figyelt kérdés

Karácsonyra kapok új telefont, és nem tudom eldönteni h milyet kérjek... :/

Ez a 2 telefon tetszik a legjobban, ebben az árkategóriában.

Az a helyzet, hogy az xperia s kicsit "okosabb", mint az s2, viszont az s2 szebb, és picit olcsóbb.

Nem olyan rég, még biztos voltam benne, hogy s2-őt szeretnék, de mostmár majdnem mindenkinek az van. Xperia s újabb, gondolom ritkább is. Picit fiúsnka találom az xperia s-t.

Szerintetek melyik szebb? Melyik éri meg jobban?

Nem tudok dönteni.. ://

16L

2012. nov. 1. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Az xperia s-t vedd, mert kb minden tére jobb.
2012. nov. 1. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:
És az xperia s-t is lehet kapni fehérben, és szerintem úgy már nem annyira fiús.
2012. nov. 1. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Vetess Xperia SL-t. Valamivel drágább, szinte ugyanaz a telefon, és van rózsaszínben. Ha ez is fiús, akkor mi nem? :)

[link]

2012. nov. 1. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem is SL van, csak feketében és királyságos. Előtte Nokia C7 volt. Ég és föld minden téren.

34F

2012. nov. 1. 17:16
 5/8 A kérdező kommentje:

A rózsaszín nem igazán az én színem :D inkább fehér :)

de azt nem tudom mi a különbség az s és az sl között..

2012. nov. 1. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Sony, nekem volt mindkettő.
2012. nov. 5. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
s2 nekem most sonym van de lefogom cserélni mivel s2 nek szebb a kijelzője es gyorsabb is mivel a sonyk elég sok ramot használnak android 4 en az 1 gb rambol 200-300at tudsz kihasználni ebből s2 ön pedig 600at és a 12 mpx es kamera nem nagyon látszik s2 jobbat csinál
2012. nov. 15. 15:04
 8/8 anonim ***** válasza:

S2!

2 osztálytársamnak Xperia volt, és egy-két hónap után le kellett cserélni..

2012. nov. 20. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!