LG, Sony, Motorola vagy BalckBerry? Milyen sorrendbe raknátok legjobbtól a legrosszabbig?
Sziasztok:) Telefont szeretnék vásárolni, és a következő modelleket néztem ki:
Sony Ercison- Xperia U vagy J
Motorola- Motoluxe
Lg- Optimus L7
BlackBerry- Curve 2380
Kérlek mondjatok véleményeket, esetleg rakjátok sorrendbe, véleményetek/tapasztalatotok szerint:) Kérlek írjatok érveket is ha lehet:) köszönöm:) 17/F
A felsoroltjaid alapján:
Sony > LG > Moto > BB
Ha jót akarsz magadnak a Curve-öt és a Motoluxe-ot elfelejted a fenébe.Az U, meg a J viszont jobbak, mint az L7.
A Sony a legjobb majd az LG. A másik kettőt inkább hagyjuk.
A Sony-k között is inkább az Xpera U-t ajánlom, mert jobb mint a J. Esetleg az Xperia Sola is jó választás lehet, mert annak még a memóriáját is lehet bővíteni (az U nak nem). De a fentiek közül egyértelműen az xperia U a legjobb.
Most már úgy összességében felejtős.Túl is van árazva, és bár szubjektív, de a touch & type szerintem nem valami jó.Főleg kis kijelzőn nyomkodni..pl. BB bold 9900.
Emellé jövőre március környékére kidobják a full érintős bb családot az OS 10-zel, azt sem tudja a fene sem, hogy mennyire fog beválni, jelenleg a RIM már konkrétan az utolsó fűcsomókba kapaszkodik, ha az nem válik be, akkor az egész rimnek és a blackberrynek befellegzett.Egy éve kb. tartalékokból él, sorra szűntek meg a gyárak, létszámleépítések ezrével, stb.Jelenleg elég szrul áll a szénájuk.Szvsz én süllyedő hajóra a helyedben nem szállnék fel.A másik...az alkalmazáspiacuk baromi szegényes, és annak ellenére elég drága is, illetve a push mail-t ma más minden teló tudja szinte, a rim előnye már csak a többszörösen titkosított email kezelés, aminek értelme nincsen, ha csak nem élsz és dolgozol olyan szférában, ami ezt megkövetelhetné.
Még mindig Xperia U a felsoroltak közül, ahogy ajánlottam is, meg a többi kolléga is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!