Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung E250? csak 1-2 kérdés,...

Samsung E250? csak 1-2 kérdés, , ,

Figyelt kérdés

1::hol tom visszaállítani hogy megint T9be írja az sms-t?

2::nincs vmi progi amivel a zenék méretét tudnám csökkenteni?

3::hol tudok USB-t venni hozzá, kb mennyiért?

4::van rajta képernyővédő? hol? xD

5::van rajta egy csomó kódolt JAVA játék azt nem lehet vhogy feltörni?

6::jah honnan tudok rátenni játékot, mondjuk snake,,:D (egyet rátettem, de azt írja ki hiányzik a JAR fájl, azt meg nem ismeri fel :@) vagy LÖIM,, meg ienek

7::mi az a Samsung PC Studio? (letöltési link)

8::nagy hülyeséget csináltam hogy vettem 20e-ért egyet, vagy ennyiért lehetett volna jobbat is kapni?

szívesen várok véleményeket a telóról,,

köszönöm^^

2009. aug. 11. 10:36
 1/10 A kérdező kommentje:
még vmi: :): be lehet állítani vhol a kézbesítési jelentést, tehát hogy megtudjam hogy meg-e kapta az sms-t?? ::9
2009. aug. 11. 10:39
 2/10 anonim válasza:

3: Akármilyen GSM üzletben,de akár hogyha bemész a Vodafone-ba,T-mobile ba vagy Pannon ba ott is kapsz.

Ára változó. Vodafonenál a legolcsóbb

2009. aug. 11. 11:37
 3/10 anonim ***** válasza:
nagyon szar az E250! nekem is ez van de én halál komolyan unalmamba ezzel szoktam dekázgatni!!!
2009. aug. 11. 13:32
 4/10 A kérdező kommentje:
ok,, de vki segítene?? :O
2009. aug. 11. 15:12
 5/10 anonim ***** válasza:

1:Mikor írod az sms-t próbáld hosszan nyomni a kettőskeresztet vagy a csillagot.

2:Én nem tudok ilyenről...de tuti hogy van.

3:Szinte bárhol.T-mobile bolt,Vodafone bolt,Pannon bolt vagy akár egy használt kereskedésben is.

4:Én mozgóképet tettem ki képernyővédőnek....

5:PASSZ

6:Ezzel nekem is volt bajom,de megoldottam:

Összetörtem a telóm és vettem egy k660i-t....

7:Ezzel a progival tudod összekötni a telód a pc-vel.

8:

Szerintem írtó nagy hülyeséget csináltál,mert ez a teló nagyon Sz@r ennyiért.De ha neked tetszik és szereted akkor mindegy.

Remélem tudtam segíteni:

Erika

2009. aug. 15. 15:11
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm,,
2009. aug. 15. 16:00
 7/10 anonim válasza:
Nekem is az volt vagyis van de lecseréltem sony ericssonra.Az E250nel focizni szoktam meg ha mérges vagyok falhoz vágom.Ez a telefon csak erre jó
2009. aug. 16. 15:35
 8/10 anonim válasza:
0%

Aki pontok szerint válaszolt az még nálad is kevesebbet ért hozzá..

1.Beviteli nyelvnél is lehet állítani vagy a *-ot nyomkodd

2.SZÁMÍTÓGÉP... hajrá...mp3konverterekkel tudsz bitsűrűséget csökkenteni :D

3.nem létezik hozzá.. de ha veszel egy 2000 ftos microSD-t és egy 2000ftos kártyaolvasót akkor bármit feltehetsz

4.rohadtul nincs :D... mert ha lecsukod rögtön takarékra áll és elsötétül, vagy az órát mutatja...(nem tipikus teló hanem ÖSSZECSÚSZÓS..,hűdeizgi!!4)

5.Te ilyet még nem láttam pedig nekem van 2 ilyen telóm meg barátnőmnek is meg kb ismerek még 15 ilyet és sehol se volt XD..max ha te kódóltad le..

6.Nemlehet, bukta örülj hogy van rajt alapjáték, ez nem multimédiamobil, telefonálásra meg smsre való..semmi másra..jah meg kicsi és szép,viszonylag

7.a komolyabb samsungokhoz kapsz egy gyári cd-t ami segít gépről pakolni a cuccokat usnb kersztül..

8.kurv@nagyot..csak szánni tudlak ha játszani és menőzni vetted mert arra nem jó :D..optadkisfiam..csöcs

2009. aug. 17. 01:03
 9/10 A kérdező kommentje:
uccsónak tnx,,
2009. aug. 17. 10:16
 10/10 anonim válasza:

1. sms írás közben a * hosszú lenyomása

2. biztos van! keresgélj letöltőoldalakon:D

3. telefon, gsm boltokban van nem tudom menniyért. olyan nincs hogy nem létezik. barátnőmnek is volt hozzá, oda kell bedugni, ahova a töltőt.

de amúgy bluetoothal is lehet gépre küldeni fájlokat meg fordítva is ha veszel egy kis usb-s bluetoothot a gépednek.

de lehet kártyaolvasóval is. ugyanúgy jön ki kb mind a 3 módszer.

4. nincs:/

5. kódolt alatt nem arra értesz, hogy játék közben előjön egy kis figyelmeztetés, hogy menj erre meg arra a web(wap)oldalra?

6. én próbáltam jar-os játékot feltenni, de nem indította el. ne próbálkozz, ez a telefon egy csicska sz@r..:S

7. egy szinkronizáló progi samsungokhoz. át tudod vinni a fájlaidat, telefonszámaidat, jegyzeteid, naptári dolgaid mindened telóról gépre. (bluetooth v usb-n keresztül)én ezt töltöttem le hozzá: [link]

8. velem együtt csináltál nagy hülyeséget>< én is 20ért vettem 2,5 éve igaz.. nagyon sz@r a teló, nem éri meg:S:S

2010. nov. 14. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!