Hol lehet olyan érintős mobilt rendelni neten, ami megfizethető, és NINCS rajta net!?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 13:06
1/11 anonim válasza:
sehol mert egy öslelet feketefefehér 30éves telefonon is van.
2/11 anonim válasza:
Nem mindegy hogy képes-e internetkapcsolatot létesíteni, vagy fel tud menni a netre. Ha a díjcsomagod nem tartalmaz netezési lehetőséget és nem fizetsz rá elő külön, akkor egyik telefonon sincs net (esetleg aha bekapcsolod a wifit).
3/11 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem.
2012. okt. 31. 13:11
4/11 A kérdező kommentje:
Az elsőt nem értem,csak mire kiírtam, már lett egy 2. is.:)
2012. okt. 31. 13:12
5/11 anonim válasza:
Net csak akkor lesz egy telefonon, ha a díjcsomag tartalmazza az internethasználatot. HA olyan kártyás vagy előfizetéses díjcsomagod van, amivel nem lehet internetezni, akkor csinálhatsz bármit, akkor sem tudsz. A wifi ekkor is működik, szóval ha vevő közelébe érsz és talál vezeték nélküli hálózatot, amire csatlakozni tud, akkor van net. Gyerekednek akarsz ilyen telót, de nem akarod, hogy netezzen?
Wifi már a legolcsóbb telókon is van, ez elkerülhetetlen, de minden mást a díjcsomag határoz meg.
6/11 A kérdező kommentje:
Csak nem akarom fizetni mindig a havidíjat. Mert amúgy sem használnám semmire a wifit. Ha net kell, ott van a számítógép.
2012. okt. 31. 13:23
7/11 anonim válasza:
Akkor vegyél bármilyen telefont, de ne vegyél hozzá net előfizetést. Olyan mobilt amiben nincs wifi és érintős, olyan ma már nem nagyon van amit érdemes lenne venni mert gyengék.
8/11 anonim válasza:
Olyan előfizetést választasz, amiben nincs internet, a wifi kikapcsolható és az amúgy is ingyenes, engem már segített ki párszor a telefonos net. Csomó olyan díjcsomag van, amiben 100-200 mb net van. Pl a telefon gps-e is internet alapú, nem működik, ha nincs net. Alig kerül valamibe, éves szinten 1-2 000 ft.
9/11 anonim válasza:
Ha nem akarsz netezni rajta akkor nincs értelme annak hogy érintős telefont vegyél !
10/11 anonim válasza:
Mondjuk ez a másik része, mi értelme van akkor...csak hamar lemerül a nagy képernyő miatt, semmi értelme az egésznek, ezeket netre találták ki, az oprendszerük is arra van fejlesztve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!