Melyik mobilüzlet a megbizható? (Légyszi választ)
Több helyen is olvastam hogy újonnan vett készüléknél pl:bontot dobozba kapták a cuccot,csak telefon és töltő volt benne,karcos volt,a garira rá se csesztek ha valami baja lett a telefonnak.Xperia sola kellene,mivel T-nél nincsen ezért kártyafüggetlen kéne.Milyen boltokat ajánlatok?Gsm-line,VIP-phone,GSM home???
Sürgős lennne légyszi választ:)
Én anno a gsmline-nál vettem telefont és semmi bajom nem volt velük. Az egy általános dolog, hogy alapáron csak a töltő van a telefonhoz és bolti garancia. Vásárlás előtt felhívtam őket, elmondták, hogy az oldalon feltüntetett árban csak a töltő van, de drágábban lehet választani úgy is, amiben minden van. Na, ez a plusz pénz tényleg csak pár ezer forint volt, ezért inkább azt választottam, no meg a személyes átvételt. Az üzletben az orrom előtt bontották ki a dobozt, leellenőrizhettem, hogy minden megvan-e aminek kell, meghogy működik-e a telefon. Aztán amikor minden stimmelt, akkor ők beleragasztották a kis gsmline-os matricájukat meg nyomtattak egy garanciapapírt fizettem és távoztam.
A telefonnal szerencsére semmi olyasmi gond nem volt ami miatt szervizbe kellett volna küldenem. Ezért arról nincs infóm.
A legtutibb hely azért továbbra is a Speedshop. Nem 0 perces használt telefonokat árulnak, garantáltan bontatlan a csomag, van minden tartozék, van rendes garancia és a Klapka utcai üzletükben elég nagy számban van kiállított és kipróbálható telefon meg tab és gps. Persze drágább is.
Köszi,ment a zöld kéz:)
Jöhetnek még válaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!