Samsung galaxy SIII vélemények?
Figyelt kérdés
Először egy ilyen telefonom volt:Nokia 5000 jelenleg samsung corby s3650 szeretnék venni egy komolyabbat mert a mostani nagyon gyenge nem tudom valakinek volt-e ilyen de lassu szoval meg soha nem volt erintős ezen kivul es most szeretnék venni egy komolyt ami tud is és az s3-ra gondoltam néztem tesztet mindet amit csak lehet róla és mindenkinek más nagyrészének jobban tetszik kinézetre az S2 mint az S3 hát nekem az S3 jön be jobban meg amugy is többet tud de a lényeg hogy annyiszor láttam már hogy sony xperia meg nokia lumia-t ajanlanak de egyaltalan nem tetszik tul teglalapos formaju sokkal jobb a lekerekitett mint az S3 ezert is tetszik jobban mint az S2 de ez az én véleményem mindenkinek más szóval kinek milyen tapasztalata az s3-rol van valakinek?olvastam hogy nem árt védőfólia rá de én nem szeretem idegesitő tokot sem birom(jelenlegin volt tok egy ideig hordtam de mnajd otthagytam de ha már ilyen drága telefont vennék akkor teszek rá tokot)de teszek rá valami jó gumist és biztonságba lesz.Amugy meg azt szerettem volna kerdezni hogy mennyire tart?Ha például csak telefonálok vele(nem sűrűn szoktam:P)akkor meddig tart hány napig?Most bejon az minek drága telefon ha csak telefonálok?Csak feltételezem ezt hogy tudjak rola.En nem tudom de szinbe fehérre gondoltam a kék fekete barna nem jön be egyáltalán nem szeretem a sötét hangulatot éppen ezért is jobban tetszik a fehér ha tokba lesz akkor kosz sem fog sűrűn lenni rajta szóval az jó lesz szinnek nem?2012. okt. 30. 15:01
1/2 anonim válasza:
Pontozz le, de ez a véleményem: ritkán telefonálsz vele, ékezetek nélkül írsz, kényeskedsz a Lumia-k kinézetére, de SIII-mat akarsz....
A kérdésre pedig: Fogtam a kezemben, de nem vagyok úgy elalélve. Nagyon jó meg minden, de nem ér 180 ezeret.
2/2 anonim válasza:
őőőő, akkor valószínűleg nem láttad még a Lumia 710-et vagy a 610-et, de inkább a 710-et. Lekerekített.
De a 800 és a 900 kocka, nem véletlenül fogyott belőlük több millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!