Régi android rendszer visszaállítása. Hogyan?
Xperia Mini mobiltelefonon szeretném visszarakni a gyári android rendszert, mert a frissített, 4.0-s verzió nagyon meríti. Hogyan tehetném vissza?
Vagy tipp hogy miért meríti ez jobban mint a gyári?
A rendszer lebutítása vagy szervízben vagy wotanserveren keresztül lehetséges.
Házilag a wotanserver,de rizikós. Amikor felfrissítetted a minidet,ott volt az ablakban,hogy NO Downgrade to GB. :(
Azért meríti annyira a telefont,mert az ICS futtatása közben a processzor utasításkészlete kissé elégtelen. Jobban kell pörögnie,hogy rendesen futtassa a rendszert. Várd meg az 587-s javító csomagot,állítólag minden hibát javít és komoly teljesítménynövekedést ígér.
Amúgy az én T-mobilos minimet is nagyon eszi az ICS :(
Nem vagy egyedül vele.
Szia!
Az 587 rosszab mint az elző nekem már volt szerencsám kipróbálni. fagy,kamera probléma,videófelvétel probléma
volt egy ingyenes program amivel le lehetett tölteni romot majd bele teted a progiba és flash modban indítva telepítetted utána nézek.
de a leg jobb a 2.3.4 build 4.0.2.a.0.74 ezt a wotan seron lehet megcsinálni. japán a progi így bitri jóóó. nekem bevált. gyors lett mint állat. csak ajánlani tudom.
az S51SE alatt találod
Először is nem láttam semmi szöveget az ablakban frissítéskor.
Akkor várjak valami javítócsomagig vagy próbálkozzak azzal amit mondtatok?
Egyébként nagyon köszönöm a válaszokat. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!