Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg optimus L7 vagy Lg optimus...

Csak1gyorskérdés kérdése:

Lg optimus L7 vagy Lg optimus 2x p990? szerintetek melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

2012. okt. 30. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben egyiket sem venném.Optimus L7 árából kijön Sony Xperia Sola.
2012. okt. 30. 11:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát én Lg párti vagyok. és még pedig azért mert a sony meg a samsung nyomja ki folyamatosan a középkategóriás telefonokat olcsón de mindegyik egy darab szar! sony-nak 1 normális telefonja van az xperia ion viszont ez is csak 2 magos és nagyon drága. az ion árából veszek egy lg optimus 4x et ami 10x jobb. és lehet hogy a sony xperia sola 2 magos viszont 2.3 mas androiddal fut ami elég gáz mert mikor kiadták a telefont már rég kint volt a 4.0 a sony elégé le van most maradva ezen a téren. de ez csak az én véleményem! kinek mi tetszik:) ezért kérdeztem hogy l7 vagy 2x p990?!
2012. okt. 31. 01:51
 3/3 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy az L7-el nem fogsz játszani sokat. 1 ghz proci manapság elég kevés egy középkategóriába szánt, 80 ezer forinttal induló telefonnak. Vegyél inkább Alcatel One Touch 995-öt. 49 ezer forint, 1.4 ghz proci, szép, és nagy kijelző. Az, meg hogy régen milyen volt, nem számít. Minden fórumon azt olvasom, hogy megbízható most már. Ha több pénzt szánsz rá, akkor szerintem vegyél egy 4 magos HTC-t. Soha nem volt még olyanom, de szerintem az megbízható.
2013. jan. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!