MilKnight01 kérdése:
Mit csináljak hogy amit játékot letöltök Play Áruház-ról azt az SD-kártyámra töltse le?
Figyelt kérdés
Olyan gondom van hogy mikor Play Áruház-ról töltök le egy játékot azt az eszközmemória-ra teszi és így mindig hamar megtelleik az.Pedig az SD-kártyán van egy csomó hely de nemtudom hogy állítsam be hogy oda töltse.Nagyon kéne a segítség. Telefonom: Samsung Galaxy Duos.2012. okt. 30. 10:56
1/18 anonim válasza:
Nem fogja odarakni ami úgy van beállítva.
Max áthelyezheted utólag, ha lehet.
2/18 Golan Trevize válasza:
System settings -> Storage -> Preferred install location.
3/18 anonim válasza:
Az az alapbeállítás, hogy az sd kártyára, de csomó app nem támogatja...
4/18 Golan Trevize válasza:
Nálam minden app az SD kártyán van. Nincs is az alkalmazások számára hozzáférhető belső memóriám, az egész hozzá van csapva a rendszerpartícióhoz...
5/18 anonim válasza:
csak így simán?
rootolás után lehet ilyet elsősorban.
6/18 Golan Trevize válasza:
természetesen ezt csak rootolás után lehet, de nem is az a lényeg, hanem hogy még nem találtam olyan alkalmazást, ami nem ment volna, mert nincs belső memória.
7/18 anonim válasza:
Ja, de nem igazán a kérdésre válaszoltál, pontosabban a lényeget nem említetted.
A kérdező meg majd néz, hogy neki miért nem megy...
8/18 Golan Trevize válasza:
a 2. válaszban leírtam a megoldást a kérdésére, csak biztos átsiklottál felette.
9/18 anonim válasza:
Az nem megoldás...
Alapból nem fogja azokat átteni amik nem támogatják az áthelyezést.
Rootolás után pl. ext2 partíció esetén igen...
10/18 Golan Trevize válasza:
A kérdező nem átrakni akarja, hanem azt beállítani, hogy amiket letölt, azok oda kerüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!