Melyik mobilt válasszam?
Figyelt kérdés
Samsung E250, Samsung D900i, Nokia N80.
Nem tudok dönteni.
2009. aug. 10. 21:45
2/8 anonim válasza:
samsungokról nincs jó benyomásom
nokia szerintem elég jó
3/8 anonim válasza:
egyértelmű, hogy a nokia!
tudásában kenterbe veri mind a 2-t.
a symbiannal kitárul a világ:)
5/8 A kérdező kommentje:
Sikeressen tudtam dönteni.Köszönöm a segítségeteket így én is a Nokia N80-as táborába kerültem. :) :D
2009. aug. 10. 22:28
6/8 anonim válasza:
nem bízok a Nokia N seriesben, sok rosszat hallottam róluk. szinte az összes N szériás Nokia szériahibás. de a samsung felejtős. gyűlölöm, meg buta is. szóval Nokia :D
7/8 anonim válasza:
Én nem is értem, hogy mit keres egy Nokia N80 mellet a Samsung E250, és a Samsung D900i. Össze se lehet őket hasonlítani, egyik ismerősömnek volt Samsung E250-e, egyszer leejtette kb. 50 centi magasról, a fél LCD elfolyt...és tudásban sem hasonlítható össze a Samsungokkal a Nokia.
8/8 anonim válasza:
egyértelműen Nokia N80 ... a nokia a msáik két telóval külön kategória, de a lényeg hogy E250-t ne vegyél mert az atomszar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!