Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vagy Apple? Melyik,...

Android vagy Apple? Melyik, és miért?

Figyelt kérdés

2012. okt. 29. 23:34
1 2 3
 11/21 Multigod97 ***** válasza:

Azt a felmérést a hírkereső.hu-ról találtam meg és asszem a HVG-s cikk volt, de most nem tudom megkeresni, mert sietek, de majd délutánra ígérem meglesz. Az ebook olvasó pont rosz példa volt, mert az iBooks ezen a téren verhetetlen, rengeteg formátummal kompatibilis, több, mint 1,5 millíó könyv van rá és te is csinálhatsz rá könyvet.

Google Drive az apple-s képekhez? Minek? Ott az iCloud, ami mindent eltárol, ha letörlődik minden az iPhone-odról mindent visszaállít, ilyenek mellett még ha fel is akarom rakni google drive, vagy dropboxra, akkor nem a képekből rakom be, hanem a dropbox vagy a google appból, és így ugyanannyi idő, és még megszabadulunk sok, számunkra használatlan funkciótól, mert én nem használok GoogleDriveot, akkor mért kell nekem integráció?

2012. okt. 30. 12:41
 12/21 Golan Trevize ***** válasza:

én nem olyan alkalmazásokról beszélek, amik csak az egyik rendszeren vannak, főleg nem rendszeralkalmazásokról, hanem tök ugyanannak az alkalmazásnak az iOS-es és Androidos változatáról. nem lesz közöttük minőségbeli különbség.

google drive/dropbox például pont nem az apple-ös képekhez kell. hanem minden máshoz.

nem tudom mennyire ismered ezeket, de itt nem csak fényképet/zenét tárolhatsz, hanem bármit. például jelszó manager alkalmazás adatbázisát.

azon kívül nekem dropboxban van kb. 24 GB-om. ingyen.

és minek indítsam el külön az adott app-ot, ha közvetlenül az adott képről érem el ezt a funciót?

lehet, hogy neked nincs ezekre a lehetőségekre szükséged (és így elég az iOS), de igenis sokaknak kellenek.

2012. okt. 30. 12:59
 13/21 Multigod97 ***** válasza:
Én használok dropboxot, de nem képekre, hanem inkább Documentumokhoz
2012. okt. 30. 13:18
 14/21 Multigod97 ***** válasza:
Amúgy meg ez az elég, ez nem lenne elég, ha csak a rendazer lenne, appok nélkül, de ezt magyarázom végig, hogy alkalmazásokkal, szinte ugyanazt az élményt el lehet érni vele, mint az Androiddal, kivéve a UI-t
2012. okt. 30. 13:20
 15/21 Golan Trevize ***** válasza:
értsd már meg, hogy nekem nem "élmény" kell, hanem funkciók.
2012. okt. 30. 13:22
 16/21 anonim válasza:
45%
iOS! Sokkal szebb és érthetõbb kezelõi felület, minõségibb alkalmazások, és maguk OS X -es termékek ugyan drágábbak de ezért korrekt terméket kapsz!
2012. okt. 30. 13:41
 17/21 Multigod97 ***** válasza:

Előző: megy a zöld pacsi

Előző előtti: igen én is ezt mondom, csak az iOS-en ezeket alkalmazásokon belül lehet, míg az Androidod akár appokon kívül is lehet

2012. okt. 30. 13:43
 18/21 anonim ***** válasza:

Jó nézni ahogy egy Android és egy iOS felhasználó szubjektív vélemények alapján veszekszik.

De egyébként én nekem volt midnenkettő, és az Android jobban meggyőzött. iOS-eseknek egy kérdés: hánylauncher programotok van?

Sokkal, de sokkal személyre szabhatóbb az Android, teljesen olyan lehet, amilyennek Te elképzeled.

Az iOS-re bonyolultan tudsz feltenni különböző dolgokat, mert mindent csak Apple-ös forrásból engedne. És nekem nagyon hiányott az iPhone-ból a fizikai vissza gomb és az asztal (kezdőképernyő).

2012. okt. 30. 19:35
 19/21 Citation ***** válasza:
57%

Amíg a két oprendszert hasonlítgatjuk, addig a fingot fűrészeljük!

Itt nem két olyan rendszert vetünk össze, mint pl. A Symbian vs. iOS. Itt van különbség, a droid és iOS közt alig. Ezért is a sok szabadalmi per.

Ámde! Amivel az Androidosok beszophatnak az a hardver. iOS esetében nem tudsz mellé nyúlni, droidnál esetleges, hogy eltalálod azt a hardvert melyen nincs fagyi, avagy nem. Android körökből van olyan ismerősöm nem egy, nem kettő, akik le sem szállnak a mobiljukról, és mégis egy éve atomstabil a rendszerük. Oszt vanak akik e kérdésben szopórolleren utaznak.

2012. okt. 31. 05:56
 20/21 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre mindig (legalábbis míg nem lesz számottevő különbség a másik rendszer javára) az lesz a válasz, hogy szubjektív.

Ha a Symbiannal lenne mondjuk összehasonlítva valamelyik, akkor tényleg egyértelmű lenne a válasz. De most a Symbian is olyan, hogy sok embernek az jön be legjobban.

2012. okt. 31. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!