Android vagy Apple? Melyik, és miért?
Azt a felmérést a hírkereső.hu-ról találtam meg és asszem a HVG-s cikk volt, de most nem tudom megkeresni, mert sietek, de majd délutánra ígérem meglesz. Az ebook olvasó pont rosz példa volt, mert az iBooks ezen a téren verhetetlen, rengeteg formátummal kompatibilis, több, mint 1,5 millíó könyv van rá és te is csinálhatsz rá könyvet.
Google Drive az apple-s képekhez? Minek? Ott az iCloud, ami mindent eltárol, ha letörlődik minden az iPhone-odról mindent visszaállít, ilyenek mellett még ha fel is akarom rakni google drive, vagy dropboxra, akkor nem a képekből rakom be, hanem a dropbox vagy a google appból, és így ugyanannyi idő, és még megszabadulunk sok, számunkra használatlan funkciótól, mert én nem használok GoogleDriveot, akkor mért kell nekem integráció?
én nem olyan alkalmazásokról beszélek, amik csak az egyik rendszeren vannak, főleg nem rendszeralkalmazásokról, hanem tök ugyanannak az alkalmazásnak az iOS-es és Androidos változatáról. nem lesz közöttük minőségbeli különbség.
google drive/dropbox például pont nem az apple-ös képekhez kell. hanem minden máshoz.
nem tudom mennyire ismered ezeket, de itt nem csak fényképet/zenét tárolhatsz, hanem bármit. például jelszó manager alkalmazás adatbázisát.
azon kívül nekem dropboxban van kb. 24 GB-om. ingyen.
és minek indítsam el külön az adott app-ot, ha közvetlenül az adott képről érem el ezt a funciót?
lehet, hogy neked nincs ezekre a lehetőségekre szükséged (és így elég az iOS), de igenis sokaknak kellenek.
Előző: megy a zöld pacsi
Előző előtti: igen én is ezt mondom, csak az iOS-en ezeket alkalmazásokon belül lehet, míg az Androidod akár appokon kívül is lehet
Jó nézni ahogy egy Android és egy iOS felhasználó szubjektív vélemények alapján veszekszik.
De egyébként én nekem volt midnenkettő, és az Android jobban meggyőzött. iOS-eseknek egy kérdés: hánylauncher programotok van?
Sokkal, de sokkal személyre szabhatóbb az Android, teljesen olyan lehet, amilyennek Te elképzeled.
Az iOS-re bonyolultan tudsz feltenni különböző dolgokat, mert mindent csak Apple-ös forrásból engedne. És nekem nagyon hiányott az iPhone-ból a fizikai vissza gomb és az asztal (kezdőképernyő).
Amíg a két oprendszert hasonlítgatjuk, addig a fingot fűrészeljük!
Itt nem két olyan rendszert vetünk össze, mint pl. A Symbian vs. iOS. Itt van különbség, a droid és iOS közt alig. Ezért is a sok szabadalmi per.
Ámde! Amivel az Androidosok beszophatnak az a hardver. iOS esetében nem tudsz mellé nyúlni, droidnál esetleges, hogy eltalálod azt a hardvert melyen nincs fagyi, avagy nem. Android körökből van olyan ismerősöm nem egy, nem kettő, akik le sem szállnak a mobiljukról, és mégis egy éve atomstabil a rendszerük. Oszt vanak akik e kérdésben szopórolleren utaznak.
Erre a kérdésre mindig (legalábbis míg nem lesz számottevő különbség a másik rendszer javára) az lesz a válasz, hogy szubjektív.
Ha a Symbiannal lenne mondjuk összehasonlítva valamelyik, akkor tényleg egyértelmű lenne a válasz. De most a Symbian is olyan, hogy sok embernek az jön be legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!