LG GD330 -as telefonra honnan tölthetek le témákat? Lehet egyáltalán rá rakni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 19:23
1/10 anonim válasza:
http:nokiaprogramok.hu
letöltések, témák simbian 7-től
nem tudom lehet-e rá rakni, mert én is csak most veszek magamnak egyet.
4/10 anonim válasza:
nekem 7 hónapja megvan a telo és NEM LEHET RÁ TENNI TÉMÁT
de szuper telo :P
5/10 anonim válasza:
nekem hamarosan egy éves lesz, de én rengeteget csalódtam benne...:(
6/10 anonim válasza:
Ez a telefonnak nevezett valami egy nagy nulla. SEmmit nem tud le is fagy nagyon karcolékony nem bí sokat az aksi témát se lehet rá rakni és a hexetem is elromlott.
7/10 Kitty290 válasza:
szerintem is! karácsonyra kaptam a telót de olyan lassú hogy az már kibírhatatlan!!! Na meg xar az aksija is ennyit eről a szarról
8/10 anonim válasza:
Nekem már másfél éves,de én is rengeteget csalódtam benne.
Amilyen gyorsan lehet,le akarom cserélni.
Szerintem jobb lenne ha te is ezt tennéd.
9/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy egyik LG-re sem lehet témát rakni...Az LG GD330-on csak a fekete, és a fehér menü háttérszín közül lehet választani... :)
10/10 anonim válasza:
Mellesleg én is le akarom cserélni mert az enyémnek is ugyanazok a hibái, mint a tiéteknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!