Ha egy telefontipushoz vannak temak akkor mar eleve lehet hozza USB-t venni igaz?
Figyelt kérdés
Samsung SGH-E250 tipusu telefonom volt.Vettem hozza USB-t de egyszerüen nem reagalt semmit es sehol sem talaltam ra temakat,gondolom mert ezen a tipuson ez nem is megy.Most Nokia 2760-as telefonom van es arra nagyon sok temat talaltam.remelem akkor azon megy majd az USB es tudok ra dolgokat feltenni.2009. aug. 10. 18:08
1/4 anonim válasza:
Már nem azért, de mi a faszt keres ez a "Kategória: Szerelem, szex > Egyéb kérdések" -ben? :////
2/4 anonim válasza:
usb-t nem igen találsz rajtuk, és venni sem tudsz, maximum adatkábelt, ami usb-s, vagy infrát. Az USb nem más, mint egy számítógépes csatlakozó
pontosan te mit is vettél?
egyébként igen, a 2760 s40-es szoftvere támogatja a témákat, és adatkábellel könnyen át is tudod tenni rá
3/4 anonim válasza:
de ha esetleg bővíthető, és veszel bele egy kártyát, és van kártya-olvasód géphez (ugyan úgy USB port) akkor rátudod rakni kártyára a témákat meg mindent. :)
4/4 anonim válasza:
ha érdemit akartál volna hozzátenni, akkor megnézted volna, h bővíthető-e. de a 2760 nem bővíthető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!