Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elküldtem a pénzt a telefonra....

Elküldtem a pénzt a telefonra. Ugyan azt mondja be. Mi lehet akkor az oka?

Figyelt kérdés

Tegnap írtam ide,azzal kapcsolatban,hogy a barátom külföldön van,és egyik pillanatról a másikra a gép azt mondta be,hogy "a hívott fél jelenleg nem fogad hívásokat",pedig előtte beszéltünk 2 perccel kb.Mindenki azt válaszolta nekem,hogy azért,mert nincs pénz a kártyáján,ezért hívást sem tud már fogadni.Ma azonban küldtem neki pénzt a telefonjára,megpróbáltam most hívni,és még mindig ugyan azt mondja be.Eddig még biztos nem fért hozzá a telefonjához,de kell ehhez neki valamit csinálnia,hogy mostmár fogadjon hívást?Biztos hogy megkapta a pénzt amit küldtem,nem lehet hogy itthonról külföldre máshogy kell pénzt küldeni?

Légyszi segítsetek :( Köszi előre is!

2009. aug. 10. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kikapcsolta a telefonját.
2009. aug. 10. 17:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt csak azért nem tudom,hogy lehet,mert amikor ki volt kapcsolva,akkor a szokásos szöveget mondta be,tehát hogy a "hívott szám jelenleg nem kapcsolható.."
2009. aug. 10. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak az kell, hogy legyen pénz a telefonján, de meg kell haladnia egy a szolgáltató által előírt minimumot (ez T-gánynál régen DOMINO csomaggal asszem 4 ezer HUF volt). Ennek nézz utána!
2009. aug. 10. 17:47
 4/4 A kérdező kommentje:
na de mikor beszéltünk előtte,már alig volt pénze,nemhogy 4000..annyi biztos nem volt neki mikor felhívtam.Nem tudom mit csináljak,de nagyon fontos lenne hogy beszéljünk..Ha valakinek még van ötlete várom nagyon.
2009. aug. 10. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!