Valaki megmondaná hogy meliyik érné meg jobban és melyik a "gyorsabb"?
ma rendelek telefont de még nem tudtam eldönteni hogy melyik legyen...van a ZTE kis,ami azért tetszik mert szép a kialakítása,és elvileg elég gyors telefon is. lenne még a ZTE grant x in,ami szintén nagyon szép,meg kijelzője is jó nagy,de feltételezem az jól leszívja az aksit :/
és lenne még az ot 995 amivel ugyanúgy vagyok mint a granttal...de inkáb a 2 zte között kéne választanom.melyik telefon a fagyásmentesebb,meg akadásmentesekk?

ZTE Grand X IN-t jobban megéri hidd el nekem akkor a telórol röviden 8 mp kamera led vakuval 1,6 Gh intel processzor,ami azért valjuk be nagyon jójah és turbó módban 2 Ghz ez muzsikál bár jobban veszi az aksit :D Modern Combat 3 és majd a 4 simán fut(ni) fog rajta GTA 3 is simán megy rajta meg a Nova 3 is,jah elfelejtettem hogy 1 Gb RAM van benne :D
menj fel a www.gameloft.com oldalra ott megtallálod az összes játékot egyébként mind 3 D-s PC-s grafikával persze én ezt ajánlom sokkal jobb mint a másik kettő!
Egyábként olyan hamar nem merül le mert nagyobb aksi van benne de ha játszasz vele mondjuk a Nova 3-mal nálam 4 óra alatt lemerült :D de amúgy 1 nap mert azért használom is és nem arra megyek hogy ne keljen töltenem 1 nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!