ZTE Grand X IN en szerintetek elftutnának ezek a játékok? Vagy Sony peria U-n?
- Modern Combat 3: Fallen Nation
- Asphalt 7
- Gangstar Rio
- Nova 3 ?
Ezek érdekelnének hogy elmennének e rajta akadás nélkül,esetleg még a Sony Xperia U-n elmennének ezen?
Sziasztok! Én pénteken szerzek be egyet... Mért ne futnának rajta?! Eleinte én is kételkedtem az Intel-Android kombóban, de az Intel elég jól optimalizálta erről már személyesen is meggyőződtem. AZ Xperia U-hoz képest a 4.0.4-es Android csak úgy hasít rajta. És megakasztani sem nagyon lehet! Dead Tigger nagyon szépen fut rajtan. A Gameloftos HD-s játékokat nem tudom, de ha a "Nagy testvéréhez" (Motorola RAZR i) hasonlítjuk akkor mennie kell rajta. Ebben szintén egy Intel Atom 1 magos processzort raktak csak nem 1,6 ,hanem 2 ghzn üzemel:
http://www.youtube.com/watch?v=SILUVIwiNF0
Aki többet szeretne tudni a Grand X In készülékről írjon rám privátba!
ember nem az intel optimizálja a játékokat a saját chipére hanem a játékiadók -.-"
Tehát Gameloft ebben az esetben de a Gameloft nem optimizálta re erre a telefonra azaz kijelző proci stb... ilyenekre le kell optimizálnia amit nem tett meg mivel nem elterjed még az intel androidon.De nézd meg a google Playen és megláthatod hogy lám lám nem tudok letölteni mert nem kompatibilis a játék rá
Már régi téma, de ha valaki erre téved, akkor új infó:
Megy rajta kb minden, egyenlőre ami nem, az a vice city.
a gameloftos programok is mennek nagyrészt, ha egy nemmegy, abból másik, újabb verziót kell keresni, és nemlessz gond :)
asphalt 8, gta3 próbálva, működnek, simán futnak.
az nfs most wanted is simán röccenés nélkül megy, csak olyan mintha lassított felvétel lenne, ezt remélem majd még orvosolják... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!