Hogyan válasszak telefont?
Szeretnék venni egy telefont amely megfelel nekem. Hogyan válasszak?
Ha tudtok kérem segítsetek.Ezek a kritériumok: Okostelefon legyen , Samsung (mert csak ebben bízok :D ), Multimédiás alkalmazások (gondolok én: zenelejátszó , FMrádió , filmlejtszó ,ébresztő stb.) ,Androidos legyen.
Gondoltam a Samsung Galaxy Mini2 vagy a Galaxy y. Ebben az árkategoriában lenne jo.
A szolgáltatók és a gsm boltok kínálatában is lehet nézelődni, a különböző telefonos oldalakon is pl. mobilaréna, egy-egy márkával foglalkozó oldalon is sokmindent meg lehet találni.
Viszont ha ez a galaxy y és mini 2 kategóriában nézelődsz telefont, akkor hiába is bízol meg a samsungban, nem érdemes őket választani. A konkurencia ugyanolyan vagy hasonló áron sokkal jobb telefonokat kínálnak. Vagy ha nagyon a Samsungnál akarsz maradni akkor inkább használtan ilyen árban pl. egy Galaxy S. Jobb mint az a kettő amit említettél és a középkategóriában is megállja a helyét, annak ellenére, hogy ez már egy 2 éves modell.
Gratulálok! Bízol a Samsungban! ( -.-") Ne is haragudj, de szerintem meg éppen az nem megbízható, túlárazza a redvás telefonjait. ELőször volt Samsung telefonom,(Galaxy Mini), hát örültem, hogy el tudtam súzni 5 hónap után....
Fogtam a kezemben SIII-mat, ami tetszett, meg minden, de azt sem venném meg, mert az sem ér annyit, amennyit, mint ahogy az almás termékek sem.
Na tisztázzuk.
Samsungban pont ez az, hogy mostanság nem nagyon lehet bízni, ráadsául nem is jók telefonjai, a galaxy 2-3-at kivéve.
Ami pedig a SONY-t illeti most az a LEGJOBB!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!