Tudtok nekem ajánlani ilyen leírású telefonokat? (többi lent)
-érintőképernyős,de van neki külön billentyűzete is
-Van rajta Wi-fi
-4.2 vagy 5 megapixeles a fényképezője
-Van rajta GPS
-Nem túl drága
-Nem megy hamar tönkre
-sok tárhely van rajta
-Tv be vagy kimenet lehetséges
-Van ingyenes facebook,youtube
-lehet rá tölteni játékokat
Valaki tudna nekem ajánlani ilyesmi okos telefont? Vagy a sajátját ha belinkelné(képpel,leírással) együtt hátha az megtetszik.Csak kellene egy új telefon,de mostmár egy okos,mert tönkrement ami eddig volt és nem tudok választani.Jó lenne ha ez a telefon fajta,amit belinkeltek nekem nem lenne 80-90.000Ft feletti áron.Nagyon szépen köszönöm! :) (És szeretném kérni,hogy mindenki linkeljen nekem aki csak tud ajánlani nekem ilyen telefont,és mellőzzetek a hü...e megjegyzésektől.Köszönöm.)
Sony Ericcson Xperia Mini Pro.
-Van rajta wifi-igen
-4.2 vagy 5 megapxieles fényképezője- 5 megapixeles kamera, HD videófelvétel, VAKU
-Van rajta GPS-igen
-Nem túl drága-***LINK ALUL***
-Nem megy hamar tönkre- egy iPhone 5 is tönkremehet egy nap alatt, ha földhözvágod....Egyébként a mai telefonok nem olyan strapabíroak mint régen
-sok tárhely van rajta-320 MB telefonmemória, Micro SD kártával 32GB-ig bővítheted
-Tv be vagy kimenet lehetésges-ha a HDMI kébelre gondolsz, akor NINCS
-Van ingyen facebook, youtube-***LEGALUL***
-lehet rá tölteni játékokat
Ingyen Facebook, és Youtube nincs egyik telefonom sem! Ha wifi-ről csatlakozol, vagy van előfizetésed, akkor tudsz.
ÁR: [link]
TESZT: [link]
Ha hasznosnak találtad a válaszom, nyomjj egy felfelé mutató zöld kezecskét! ;)
~Továbbbi szép napot: Kenny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!