Mire használjátok az okostelefonotokat?
Telefonálás, sms küldés és az ébresztőfunkció mellet a telefonomat leginkább zenehallgatásra, hírolvasgatásra (WC-n ülve újság helyett :D), esetleg néha játékra használom.
Ritkán fotózok is vele.
Ezenkívül még ritkábban felkerül rá 1-1 pdf fájl, amin valamilyen tanulni való van.
Illetve a kinézetét szoktam módosítgatni. Jelenleg EZ launcher-t használok.
Még egy kérdés:
Van mobilnet előfizetésetek?
Azért kérdeztem ezt, mert eléggé kihasználatlannak érzem a telefonomat. :)
Email, Flipboard a hírek miatt, Twitter a hírek miatt, Facebook ritkán bejátszik, unalmasabb perceimben néha játszok 1-2 marhasággal, amíg meg nem unom, offline google maps, gyakorikérdések a böngészőben, 9gag a humor miatt, feljegyzések app-ban vezetek néhány jegyzetet, mert feledékeny vagyok néha, realcalc pro, ha nincs nálam számológép, zseblámpának, időjárás nyilván alap dolog, a naptárban vezetem a dolgaimat, mobilarena appot használok még, ha lusta vagyok a böngészőben lapozgatni, google fordító, ha valami hirtelen nem jut eszembe, meg bármikor jól jön, és ez kb minden hónapban változik, mert minden hónapban valami másik romot flashelek a telóra, mert megunom azt, amit használok, és lakhatom be újra, mert annyi eszem nincsen, hogy backupot csináljak, mert túl lusta vagyok hozzá.Meg a legtöbb appot úgyis megunom, amit letöltök.
Nincs mobilnetem; itthon van wifi, egyetemen van, koliban van, a műszaki kar felé vezető kocsmában van(piros pont nekik), szóval nagyon nincs is rá szükség.
Ahogy ezt leírtad így nekem is eszembe jutott 1-2 dolog.
Realcalc, zseblámpa és a naptár még nálam is előszokott kerülni. :D
"műszaki kar felé vezető kocsmában" :'D
E-banking, naptár, játékok az unalmas percekre, hírolvasó, néha böngészés, telefon, FB is befigyel néha, számológép, netes vásárlások, jegyzetek, ébresztő, fotózás (ha muszáj), emailek, e-book (macerás), zseblámpa, időjárás, dropbox, iaccounts. Nagyjából ennyi.
Mobilnetem van ugyan, de szinte soha nem használom, ahol én járok, ott van wifi.
Navigáció,zseblámpa,számítógép,jegyzet,bevásárló lista,fb,gyakorikerdesek,lidl,aldi,néha egy egy játék, zenehallgatás,ébresztő,időjárás,endomondo,képszerkesztő,dropbox,diktafon,zenefelismerő,google talk, hírek, index, mobilarena,fotó, nagyon ritkán videóra.
Go Net M 100MB van, nekem ennyi elég, többi wifin.
Telefon, SMS, e-mail, térkép, fényképező, Facebook, SMS, internet rádió, böngészés, kisebb játékok, időjárás, szótár, egyetemi jegyzetek nézegetése, menetrend, ébresztő, naptár, emlékeztető.
Nincs mobilnet előfizetésem. Jó nekem a jó öreg WiFi. :)
Nem, nincs mobilnetem, én pedig feleslegesnek tartom, hogy mindig, mindenről azonnal értesüljek. Hazaérek felmegyek a wifi-re, és ugyan azt meg tudom nézni, olcsóbban, mintha lenne előfzum.
Telefonálásra, SM-ezésre, ritkán egy-két MMS-t is fogadok vele, e-mail, JÁTÉK :D, különböző programok kipróálása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!