Ha nem vodafonnál vettem iphone 5öt hanem apple storeból akkor adnak nekem nano-simet?
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 18:36
1/3 anonim válasza:
Persze! Csak mivel nem tudják melyik szolgáltatónál vagy, mindháromhoz küldenek. És mivel a számod sem tudják, az összes létező számhoz kapsz, és ki kell keresned a sajátod.
Hogy küldenének már?!?! :)) Azt a szolgáltatód adja.
2/3 anonim válasza:
1. válaszoló: szerintem úgy gondolta a kérdező ha vesz apple store ból iPhone-t, és bemegy a vodába nano-sim kártyát venni, akkor kap-e attól függetlenül h nem vodás az iPhone.
Kérdező: javíts ki ha rosszul gondoltam. És kapsz nano-simet csak lehet, hogy fizetned kell majd érte.
3/3 anonim válasza:
Vodánál nekem a sim cserét 7500-ért csinálták volna, de mivel nekem mini való a telefonba, azt a mobilboltban ingyen kivágták a normál simből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!