IPhone 4S iOS6 Unlock, jailbreak?
Üdvözlök mindenkit!
Vásároltam egy i4S-et amin iOS6 verzió van de a telefon külföldi és nem tudom használni a saját sim kártyámat. Ezt meglehet oldani csak idő kérdése amíg fel nem törik az S verzióra is. Mivel már ezt meglehet csinálni az A4-es generációs telefonokon csak még A5-re nincs.
Na most jön a kérdés:
Találtam pár oldalat ahol pár euró-dollárért. Ez igaz vagy átbaszás? Csinált már valaki ilyet? Ezek az oldalak:
szia azt szeretném tőled kérdezni (mivel látom jól utána néztél) h az iphone 4 -re kiadták a teljes törést???????
köszönöm válaszod :)
Igen, kint van rá a töres de nem teljes! Számítógép kell hozzá, hogy elindúljon a telefon de hát ez csak akkor kell ha kikapcsolod a telót ami nem fontos mert iOS-nál tudod manuálisan törölni a futatott dolgokat. Andoidnál meg újra kell indítani az egész telefont, hogy törlődjenek a dolgok. Itt a link, hogy tudod jailbreakelni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!