Milyen típusú mobiltelefont használsz jelenleg?
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 22:47
13/37 anonim válasza:
Nokia őskövületet használok (6 éves teló), mert a Samsung S5230-am a boltban van, bevizsgálják, hogy a vásárlás után 2 nappal hogyan hibásodhatott meg úgy, hogy nem vágtam földhöz :P
14/37 anonim válasza:
Sony Ericsson W200i. Nem a kedvencem,de ez van.
17/37 anonim válasza:
S.E.W880i-t használok.Szerintem jó kis telefon.
18/37 anonim válasza:
SE c702 Azért vettem ezt, mert azt írták van benne gps. Erre van hozzá egy tracker progi, ami csak netről megy... A fényképezőjén a fókusz lassú, nehéz lenyomni a fókuszáló gombját, álltalában beleremeg ezért futózásnál... :/ De am nem rossz kis teló, csak az előbbieken túl nagyon kopik a burkolat ha zsebben hordom, hamarabb mint a régebbi telóim. 15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!