Meddig használtok egy telefont? Miért szoktátok lecserélni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 08:09
1/8 anonim válasza:
Csak akkor cserélem le ha már nagyon muszáj.
2/8 anonim válasza:
Változó, meddig használom, volt, amit 3 évig gyűrtem, volt, amit fél évig. Az évente lejáró hűségszerződést mindig kihasználom.
3/8 anonim válasza:
AZ enyém kb 10 éves, még müködik. Ha elromlik, akkor cserélem le, elötte csak pénzkidobás.
4/8 anonim válasza:
Valtozo, de par honapnal nem tovabb. SGS3-rol valtottam nemreg Note 2-re, elotte HTC One X volt.
5/8 anonim válasza:
Addig használom, míg működik.
Az előző mobilom 6 év után ment tönkre, a mostani "hiperszuper" Samsung okostelefonom már 1,5 évesen problémás, már nagyon megbántam, legközelebb biztos ismét sima nyomógombos telefont veszek, de ezt is használom, míg tönkre nem megy véglegesen.
7/8 anonim válasza:
Általában 2 évig. Akkor cserélem le amikor lejárt a 2 év hűség de 2 év után nálam már mindig elkezdenek sz@rakodni a telefonok. A Sony Eicsson Xperia X10 telefonomat most cseréltem le egy Sony Xperia Sola telefonra. Az X10 telefonomat már 1 hónapot úgy használtam hogy a kijelzőjén meg volt repedve az üveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!