Sony Xperia S-nek vagy a SGS2-nke jobb a kijelzője szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 18:13
1/6 anonim válasza:
Nem igazán kérdés, hogy az Xperia S-nek.
2/6 anonim válasza:
Nekem az SGS2 amoledje jobban tetszik.
3/6 anonim válasza:
attól függ, mit használtál előtte. amikor használsz egy nagyobb ppi-s kijelzőjű telót, onnantól a kisebb ppi-set rossznak látod. nekem iPhone 4-em van, és már megszoktam, szóval én egy s2-t már pixelesnek látnék, valószínű xperia s után is ez lenne. iPhone előtt samsung omnia 7-esem volt, ami kicsit kisebb mint az s2 kijelzője, felbontás meg ugyanannyi, mégis tökéletesen megfelelt. most valószínű ránézésre zavarnának a pixelek.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát most HTC Legend-em van...
2012. okt. 25. 20:57
5/6 anonim válasza:
Xperia HD kijelzője sokkal szebb. Viszont az amoled is nagyon szép, ne ez legyen az indok, hogy milyen telót veszel.
6/6 anonim válasza:
Az xperia s-nek sokkal szebb a kijelzője, hisz annyak van jelenleg a legnagyobb pixelsűrűsége, és, hogy az amoled, vagy a sima tft a szebb, azt döntsd el te, az amolednek vannak igazi fekete színei, a tft-nek meg valósághűbbek a színei, de ha a két telefon közül akarsz választani, akkor egyértelműen az xperia s a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!