A galaxy nexus meddig kap még támogatást?
Hivatalosan másfél év, de még a Nexus S is megkapta a JB-t, és az már rég elmúlt másfél éves.
A Google-s gyári szoftvert kapja, szóval még 2 évig szerintem megkapja.
Az S2-s TW ette a ramot ICS-n, és így volt mikor 470-500mb ramot evett az S2-n, szóval ezért is hagyták, de most a MotionWiz(új touchwiz, ami S3-on debütált) nem fogyaszt annyit, így vacakabb telókra is ki lehet adni akár ICS-vel..
Mostanra meg hagyták, de volt 1 gagyi samu, amit új tw-vel adtak ki.. azért ez vicc.. Utólag persze nem akartak foglalkozni vele, így kellett 1 okot kitalálniuk, mert lusták voltak csinálni 1 butított tw-t, vagy maradt volna a régi, csak a szoftver lett vna ICS..
A Sony érdekesen frissít.. Tavaly mondták: Legyen minden tavalyi modellen ICS.. és lett, kivétel az Xperia Play.
Most mondják: A 2011es modelleken nemlesz JB, csak az idei Xperia modellek kapják meg.. Hurrá.. érdekes felfogás.
Minden telefont/rendszert úgy adnak ki, hogy használható legyen.. :D Nekem is tetszik a Holo felület, de már 1 éve Samus vagyok, így megszoktam a TW-t, és mondjuk Holo-val másabb valamiért.. 1-2napon belül úgyis visszaváltok TW-re.. Nekem elég az, hogy bugmentes legyen, több nem is kell.
Ha nagyon kell a Support, akkor Nexus modellek, bár szerintem várj még 1 kicsit, mert jön a Nexus 4, ami szerintem jó, hiába az LG gyártja.. így legalább Support lesz rajta, mert ugye a Google frissíti. Amúgy ha nincs support, akkor ott vannak a developerek, akik egész jó romokat össze tudnak hozni. Például sok S3-as kinézetű romot készítettek, és volt amelyik 99%-ban hasonlított.
Amúgy sokan szeretik a Holo kinézetet. :D
Bármelyik telefon jó hétköznapokra, ezt nem külön embereknek készítették, hanem bárkinek. Amúgy a Samsung romok a legbugmentesebbek, sokan állítják, de s2-n én is tapasztaltam, hogy 1 főzelék a nyomába sem érhet.
Én is szerettem volna 1 Nexus7-et, de gondolkoztam, és veszek inkább 1 Note2-t, mert a 7"-os tabot nem hordozgathatom csak úgy magamnál..
Szerintem elég 1 CM10-et feltenni, mert kb ugyanazt tudja nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!