Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4S vs. Sony Xperia S?...

Peti831214 kérdése:

IPhone 4S vs. Sony Xperia S? Melyik a jobb telefon és melyiket éri meg inkább megvenni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 25. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
kedves hatos. szerintem te az i3Gs-t másoltad be az S mellé, vagy minimum a sima 4-et. én Sony-t fogok most venni, de ha tehetném, biztos iPhone-t vennék.
2012. okt. 27. 21:55
 12/15 anonim ***** válasza:
19%

[link]

Itt is az utolsó hasonlításnál le van írva, hogy a procija az iPhone-nak csak 800MHz. Plusz az Xperia mellett 20 érv szól, az iPhone mellett csak 13. Szóval amit leírtam jó.

2012. okt. 28. 07:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem értem mi ez a nagy iPhone mánia...
2012. okt. 28. 07:50
 14/15 anonim ***** válasza:
79%

07:49

Mivel a sonyban és az iphone 4s-ben is egy Cortex a9-es cpu van, ezért nincs nagy különbség köztük sebességben. Elvileg a sonynak kéne gyorsabbnak lennie egy kicsit a nagyobb órajel miatt, de ez nem így van, mert az iphone egy egyszerűbb, jobban optimalizált oprendszert futtat.

Ha már hardverről van szó, akkor ugye nem ártana megemlíteni, hogy milyen GPU van a két telefonban. iPhone: PowerVR SGX543MP2, Sony: Adreno 220. Itt nincs is miről beszélni, az iphone féle gpu sokkal erősebb az adrenonál.

2012. okt. 31. 00:44
 15/15 anonim válasza:

a ló*aszt jobb a gagyi japcsi telo

vegyél iphone-t és meg fogod látni h ez nem rajongás már hanem hit

(ha iphonet veszel többé már nem akarsz mást ;))

2012. nov. 20. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!