Melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kapok egy új telót. Vagy Nokia Lumia 610, vagy Samsung Galaxy Ace, de melyik lenne jobb választás?2012. okt. 24. 15:22
1/9 anonim válasza:
Én az Android miatt az ace-t választanám.
2/9 anonim válasza:
A kettő közül inkább a 610. De van ezeknél jobb telefon is hasonló áron vagy olcsóbban. És karácsony amúgy is messze van, addig jönnek mégújabb modellek és sok kedvezmény is.
3/9 anonim válasza:
Ace-t semmiképp, a tudása le van maradva az árához képest.
4/9 anonim válasza:
Ace-t ne vegyél nem éri meg.vannak ugyan ilyen áron sokkal jobb telefonok is.
5/9 anonim válasza:
A helyzet az, hogy a 610-et azért nem venném, mert Windows Phone, az Ace-t meg azért, mer túlárazott, és igen szar, szerintem egy Alcatel OT-995 jobb lenne.
6/9 anonim válasza:
Bár nem szeretem a Windows Phone-okat de az Ace-nél midnen telefon jobb.
7/9 anonim válasza:
Ha az ace árához hozzádobsz 5000 forintot, abból már kijön egy xperia u, és az már sokkal jobb teleton, ace szintű telefont meg már 30000-ért kapsz, nem kell hozzá 42000 forint, amennyibe az ace kerül, és a lumia 610 árán meg már tudsz alcatel ot-995-öt venní, ami jobb, bár nem olyan jó, mint az xperia u.
8/9 anonim válasza:
Ha a Nokián gondolkozol, akkor minimum 710. Mert a 610-en nem fut minden app. Nekem androidról nincs jó tapasztalatom. DE neked lehet be fog válni.
9/9 anonim válasza:
Én Nem szeretem a Wp-t én is inkább android fan vok de akkor is inkább a lumiát választanám, mert az Ace egy elavult túlárazott sz@r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!