Nem lehet valahogy olyat csinálni, hogy ami pénz a telefonomon van, azt a bankkártyára áthelyezni?
Figyelt kérdés
Mondjuk 3000ft-ot áthelyezni, de úgyse kapnám meg teljesen ezt az összeget, ezért még így is jó lenne..2012. okt. 23. 16:25
1/5 anonim válasza:
nem
a zsömlét se tudod átcserélni pénzre a boltban
a feltöltést is megvetted, abból nem tudsz pénzt csinálni
2/5 A kérdező kommentje:
Az SMS-es fizetéssel akkor mi is van most(pl. internetes, online játékokban) Megoldani meglehet, bár nem egyszerű. De ez neked még új úgy látom, és én 1 módját kérdeztem, hogy házilag meg lehet-e csinálni..
2012. okt. 23. 16:34
3/5 anonim válasza:
Az kicsit más rendszer, az a mobil fizetés. Te a saját bankszámládra nem tudod átrakni a pénzt a kártyádról.
4/5 Gugu Gabor válasza:
Elnézést kedves kérdező természetesen megoldható... leszerződsz valami emelt díjas SMS-es céggel küldesz "magadnak" SMS-t és a bankszámládon már ott is a pénz Igaz hogy x+1 helyen le fognak húzni és pénzed csak töredékét kapod meg és irtózatos utána járás és költség de egyébként igen igazad van technikailag kivitelezhető.
hogy ez nekünk nem jutott eszünkbe...
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy hogy megy, de én 1 alternatív megoldást kerestem.
2012. okt. 23. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!