Kinek mi a véleménye a TESCO Mobileról?
Tekintve, hogy Vodafone hálózaton folyik a kommunikáció, ugyan olyan térerőt kap egy helyen egy Tesco-s ügyfél, mint egy Vodás.
Nincs ilyen előfizetésem, így külsőleg azt tudom mondani, hogy csak annak éri meg, aki egy hónapban letelefonálja a 2000 forintos feltöltését. Ez a dupla tarifa cucc elég becsapós, ha valaki nem érti, hogy hogy működik.
Nekem kb. három hete van Tesco mobile SIM kártyám! Az összes vodás készülékembe működik. Lefedezettség vodás tehát az nem gond, tökéletesen működik! Ami érdekes az az internet. Ugyanazzal a készülékkel (Vodafone Smart II-es) gyorsabb.
A tarifája kicsit húzósabb a vodásnál! 59 ft míg a vodás 46.5,de ha a bónuszokat nézem akkor már csak 29.5 ft. A bónusz valóban működik s először abból vonják a díjakat. Halmozódik. Az ügyfélszolgálata olyan mint a Vodánál csak sokkal gyorsabb! Nem kell 10-20 percet várni az ügyintézőre,azonnal kapcsolódnak! Az önkiszolgáló is működik!. A szolgáltatások is megvannak, de kiegészült egy költségkímélővel ahol az emelt díjasokat, nemzetközi hívásokat, mobilvásárlásokat egyszerre tilthatod le.
Az internet órás napi és havi bontásban rendelheted meg. Na ez húzós! A Voda 990 Ft-os havi opciója helyett a Tescos 3.990 Ft! Igaz itt 500MB-ot kapunk!
A Tescos mobile készülékek választéka szegényes s inkább az olcsó telefonokkal foglalkoznak! Okos telefonból két olcsó kategoriás van! Ez végül is nem akkora gond, hisz Vodás készülékbe használható a SIM kártya!
Összességében nagyon elégedett vagyok vele egy 10-es skálán 9-et adnék! A voda 7-est kap. Az internet drágasága miatt vontam le egy pontot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!