Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudom beállítani?

Csituvan kérdése:

Hol tudom beállítani?

Figyelt kérdés
Hol tudom beállítani,hogyha telefonrol megosztok valamit facebookon kiírja,hogy via iOS? Apple termékről van szó.

2012. okt. 22. 00:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt kérlek szépen sehol nem lehet beállítani, úgyhogy a menőzésnek saaaajnos lőttek. :P
2012. okt. 22. 08:32
 2/8 anonim ***** válasza:
A Facebook kb 1.6 óra már nem írja ki ezeket, mert nem tekinti a mobil appokat dev.facebook.com-os applikációknak, ugyan ez van androidon és blackberryn is. Volt egy oldal, ahol mindenféle marhaságot lehetett írni (via Számológép, például), de 1: nem emlékszem a címére, 2: nincs külön telefonos program hozzá.
2012. okt. 22. 08:55
 3/8 Multigod97 ***** válasza:
Mindkettőd téved! Ha lehúzod az Notification Center-t és ott nyomsz arra, hogy "Tap to Post" akkor azt fogja kiírni, hogy "via iOS". Sőt ha egy képet osztasz meg az alap képnézegetővel, akkor is lesz.
2012. okt. 22. 09:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem a menőzés miatt kedves,szimplán csak láttam , hogy más iPhone tulajdonosnak kiírja és furcsáltam, hogy nekem nem.

2.kommentelő köszönöm a választ.

2012. okt. 22. 09:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Multigod97: osztottam mar meg képet és nem írta ki. Egyébként köszönöm, megpróbálom amit írtál :)
2012. okt. 22. 09:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Notification Center-t hol tudom lehúzni ? Nem találtam sajnos.
2012. okt. 22. 09:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Az be van építve az iOS be. iOS 5 óta , és a 6 ban lehet postolni a notification centeren belül.Csak akkor fog menni ,ha iPhone 3gs ed , 4 ed , 4s ed vagy 5 öd van.Frissítsd a legújabb verzióra a telefonodat.És ha bárhol a telefon tetejéről az aljára húzod az újad megjelenik a noti center.
2012. okt. 22. 16:32
 8/8 A kérdező kommentje:
iOS 6 fut szóval negtaláltam! Köszönöm szépen!
2012. okt. 22. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!