A szempontok: 17/L-nak lesz. Jó felbontással, kamerával, zenelejátszóval, adatkáballel. Fontos a design is. Netezni sosem netezek rajta. Interneten rendelném meg. NE legyen 10000 ftos vacok, de 100000be se kerüljön :D
Légysszi linkeljetek, miket ajánlotok, tapasztalatokat is szívesen fogadok. Előre is thx a válaszokért. :)
2009. aug. 8. 18:46
1/10 A kérdező kommentje:
Jah és linkeljetek, ha lehet :) ;)
2009. aug. 8. 18:47
2/10 anonim válasza:
"ne 10000 de ne is 100 000 legyen..."
[link] -tessék. Ez 70 (csak gyári garanciával vegyél).
Nekem ilyenem van, szép, jó, 8gigás kártya van hozzá, adatkábel,...
[link] Szia nekem ilyen van jó hogy fiú vagyok de konkrétan nem a vodefone-nál de valahol be lehet szerezni más színekben, van rózsaszín is, piros is stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.