Huawei U8850 Vision rootolásában kérnék segítséget. Egy progit találtam de az nem működött. Valaki estleg rendelkezik ilyen telóval és tudna segíteni?
Huawei Vision U8850
Gingerbread 2.3.7
Baseband: PR2
Programmal nem lehet megcsinálni. Root-olt ROM-ot kell feltölteni rá. Itt a link ahol a dolog leírását találod.
Ha föltöltöd a telcsire a rom-ot nevezd át mert az eredeti névvel a SUT L3 hibát dob.
Szerencsére aki a hozzászólást csinálta az már megcsinálta a rom-on az átalakítást. Töltsd le a megadott linken levő hozzászólásból a rom-ot.
Ha még nincs a gépeden töltsd le a Upgrade Tool-t és telepítsd.
A telcsin be kell kapcsolni a Fejlesztésnél az USB hiba keresést.
Csomagold ki és nevezd át a letöltött rom-ot mert hibát fog adni a feltöltéskor.
Dugd össze a telefont a géppel várd meg míg a driverek fel települnek.
Indítsd el a SUT L3 programot ez lesz a feltelpített Upgrade tool neve.
Tallózd be a rom-ot. Állítsd a lenyílón user data erase-t
utána next és indul a rom feltöltés.
Minden adatod elfog veszni. Előtte csinálhatsz mentést a HiSuite-al de pl. játék mentések nem lesznek elmentve. A telcsin is van egy backup progi azt nem próbáltam hogy lementi e a programok beállítását.
Nekem működött a dolog már root-olt a telcsi.
Ha valami nem világos kérdezz nyugodtan. Óvatosan mert ezzel téglát is lehet belőle csinálni.
A HiSuite a szinkron program. Neked a SUT L3 kell.
Igen mivel egy szlovák rom az alap és abban van magyar nyelv.
-SUT L3 telepítve
-Akku 73%
-Hibakeresés be
-Maradj ébren" be
-ROM letölt
-átnevez (pl huaweirootrom)
-SUT megnyit
-Erase
és várok. így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!