Sony Xperia U ICS probléma?
Feltettem a 4.0 -t SUS -el, de nagyon lassan fut. Az eddig szépen működő elő háttérkép szaggat, de a statikus háttérképnél is beszaggat, ha 2-3 ikon kinn van!
Elrontottam valamit, vagy ez tényleg ilyen???
Én tegnap frissítettem, nekem is elég lassan indult, de már gyorsabb. Most ugyanolyan gyors kb. mint korábban gingerbreaddel, csak most nincs képernyőmentés.....
Van viszont képszerkesztő, meg erősebb töltés visszajelző led...No comment.Neked bejött a váltás ezt leszámítva?
Szép lett meg minden, de most találtam egy újabb bugot.
Ha eltelik egy kis idő (~10-20 perc) és a főképernyőn lévő óra csak akkor frissül, ha azon a részen maradok, de ha eltekerem, akkor megmarad a régi időponton. no comment :)
Megoldódott a problémám:
Az alkalmazáskezelőben tiltom a gyári fb klienst és a legtöbb google szolgáltatást, így mindig 100+ Mb szabad memória van. A gyári launchert is célszerű lecserélni, launcher pro, nova stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!