Nokia Lumia 610 (majd az új WP 7,8 op. Val) vagy Sony Ericsson Xperia mini/pro vagy Sony Xperia Tipo?
Figyelt kérdés
nokia párti vagyok és azt mondják hogy kb. 2 hónap és már lesz az új Windows Phone 7,8 op. és azzal már jobb lesz mint most (pl. lehet Bluetootholni) . A sonykat nem ismerem. Vélemények? Sony vagy Nokia?2012. okt. 20. 23:34
11/22 anonim válasza:
Nekem tipom van és nagyon szeretem elég jó képeket csinál és nagyon gyors én is lány vagyok csak ajánlani tudom facebookozni imádok rajta és nem is drága
12/22 anonim válasza:
Azért nagyon örülök hogy egy Nokia ellenes paraszt az összes nokiás komentet végig lepontozta , véleményt kérdeztek és nem parasztkodási verseny volt ........
13/22 anonim válasza:
Nekem xperia mini prom van én is lány vagyok és főleg netezésre használom, msn, skype, meg egyetemen és nagyon szeretem nem cserélném el. Jó képeket, videót csinál, spec nekem a kinézete is nagyon tetszik.
Én is nokia párti voltam, de ezzel a telefonnal sincs semmi gond. De ahogy érzed, csak szerintem ez egy elég jó telefon az árához képest.
14/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De akkor a Lumia 710-et akkor úgy vegyem meg hogy majd az új WP 7.8-al? Tehát megvárjam amíg az megjelenik? mert így állítólag nem lehet se bluetoothoolni, na meg csengőhangot se beállítani...és mi a véleményetek h ilyen xy gsmből veszem? ezek újak? sose rendeltem még ilyen online áruházakból.... [link] igen tényleg egy árban van ezeken az oldalakon a 610 és a 710. Na akkor már a 610 kilőve, marad a 710 és és a két sony...a tipot azért részesítem előnyben mert android 4.0 van rajta az xperia mini-n meg 2.3 ha jól tudom... hát nagyon nem tudom dönteni....de kb. 2 hónap múlva akarok venni :)
2012. okt. 21. 10:32
15/22 anonim válasza:
A Lumia 610 egy rakás fos, jól tetted, hogy kizártad. És a k.urva anyját annak, aki mindenkit lepontozott.
16/22 anonim válasza:
Azért a 610 se annyira rossz , a különbség az hogy a 710 RAM ja 500 , a 610-é 256 , szóval ha egy játékot pl. futtatsz , és a parancs 500mb , akkor a nokia 610 , 2 szer kell végig vigye , vagyis lassabb . De ha most veszed a 710 est 2 hónap múlva úgyis fel tudod frissíteni windows 7.8 re , ha nem tévedek .
17/22 A kérdező kommentje:
Értem, hát szerintem megvárom a két hónapot, mert egyenlőre még gyűjtenem is kell hozzá :) szerintetek mennyivel lesz drágább egy lumia 710 WP7.8-al?
2012. okt. 21. 12:12
18/22 anonim válasza:
Az xperia mini és mini pro -ra is kiadta már a sony a 4.0 ás androidot.
19/22 anonim válasza:
Attól hogy frissítik a windowsot rajta nem lesz drágább , ha lenne egy 2 éves lumia 710-ed , arra is egy fél óra alatt szabályosan fel tudnád rakni a WP 7.8-at ingyen , szóval ezt ne úgy képzeld el mintha a 710-nek egy új változatát adnák ki , ez csak egy rendszerfrissítés . Szóval ugyan annyi lesz , sőt , amikor kidobják a lumia 820-at és 920-at akkor még lehet hogy leesik az ára 40,000-re , de ha még lenne türelmed , kidobnak szilveszter-kór még két alsó-közép kategóriás telefont , azokon pedig wp 8 fog futni , és tovább tart a támogatása is , szóval tovább lesz ilyen hogy windows 8,1 ,8,2 , és a lumia 710 nél lehet hogy ez lesz az utólsó . És addig több pénzed is gyűlne .-:D
20/22 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Várok, akár két hónapot is, nem sürgős annyira, eddig se volt okos telefonom, addig meg tényleg gyűlne még rá :) Nem vagyok az a nagy telefon mániás, a mostani is már 4 éve meg van. úgy érzem most fog eljönni majd az ideje hogy én is beújítsak egy okos telefont :) és akkor megfogadom a tanácsodat és WP8 ast veszek, remélem lesz olyan nokia mint a 710es, legalább is hasonló és elérhető árban is lesz :)
2012. okt. 21. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!